Seger i premiären

Det blev en seger i premiären mot Falkenberg i hemmamatchen under torsdagskvällen. Efter strax över 3 timmars kamp slog Michal till sist in matchbollen till 4-2!

Matchen var exakt så jämn och spännande som vi räknar med att de allra flesta pingisligamatcher kommer vara under säsongen.

Simon var den starka klippa vi hoppas han kommer fortsätta vara under hela säsongen då han började med att tämligen nyenkelt besegra Ibrahima Diaw i sin första match innan han kämpade ner motståndarnas etta Padasak i en skiljematch.

Mehdi hade ingen lyckad premiär för hemmapubliken även om starten med 2-0 i set mot just Padasak innehöll mycket av det fina spel vi hoppas på från honom. Deet blev förlust med 2-3 i den matchen till slut och sedan en ganska tam insats mot Alexander Franzén som slutade med en 1-3 förlust.

Hemmvändaren Michal lämnade ingen på läktaren oberörd  förra sejouren i Helsingborg och han började lite spektakulärt denna gång. 2 stycken segrar med minsta möjliga marginal och med räddade matchbollar i matchens sista match där han till slut kunde ro segern i hamn för oss!

Stor dramatik stor underhållning och stort grattis till grabbarna! Nu laddas det om för bortamatchen mot Söderhamn (29/9) som ”bara” fick 3-3 borta mot Halmstad.