Årsmötet 2017

Onsdagen den 20nde september höll vi årsmöte i ett konferensrum på IH. Under årsmötet lett av Lena fick styrelsen förnyat förtroende, Bengt informerade om diverse ting och det delades ut priser i vanlig ordning för de som nått 100 representationsmatcher i klubben och Bengt Hyléns stipendium!

100-matcherspris fick Linus Karlsson, Pontus Rööse och Kjell Hansson.

Bengt Hyléns Stipendium tilldelades i år till spelare: Simon Arvidsson, efter att ha varit vår bästa spelare udner det historiska året då vi vann grundserien för första gången någonsin och sedermera tog silver i slutspelet. Utöver det idrottsliga så är Simon även en enastående förebild för våra yngre spelare och en kille som alltid ställer upp för klubben!

Ledarstipendiumet gick i år till: Anders Karlsson, som planerat, organiserat och genomfört det största arrangemanget i klubbens historia samtidigt som han jobbade som vanligt i sitt arbete i klubben! Anders såg inte bara till att arrangemanget genomfördes utan hans prestationer bidrog till att det blev ett av de mest lyckade veteranmästerskapen som den europeiska tävlingsledningen varit med om! Anders är redan på gång med nya planer, nu med sikte på SM-veckan och TTX spel samt ungdoms-EM.