DM 2017

Under helgen spelades årets DM nere i Skurup. Efter en helg med många matcher så kan vi sammanfatta en lyckad ungdomsdag och en mindre lyckad seniordag.

På lördagen var det seniorerna som skulle göra upp om mästartecknen och det var i olika klasser beroende på rankingpoäng. Första pallplatsen stod Anton Sandholt (pappa till Matthias) för som kom 3a i H7.

Efter lunch började Herrsingel och Herrdubbel där segrarna får en direktplats till SM i Helsingborg i mars. I dessa klasser var vi representerade av Filip, Timmie och Linus där Timmie spelade dubbel tillsammans med Loa Schoug som spelar för Åstorp.

Filip och Linus förlorade i skilje i deras första match men bättre gick det för Timmie/Loa. Efter att ha förlorat det inledande setet så vann de 3 raka och var klara för semifinal. Där mötte de två äldre nabbspelare och det var nära att högmod blev deras fall då de inför matchen var ganska självsäkra. Men underläge 1-6 i skilje vändes till slut och de var klara för final. Här blev familjedubbeln med Hugo och Daniel Törngren för tuffa och vi lär få besök av dem i Helsingborg!

På söndagen var det ungdomarna som var igång och under dagen hade vi många igång: Matthias, Isak, Martin, Emilio, Oliver, Tristan, John, Sofia och Amanda!

En massa matcher och väldigt många bra insatser där vi hade en trio på pallen i under 700 där våra yngsta och nyaste spelare gjorde väldigt bra ifrån sig med Emilio som segrare, Oliver som tvåa och Tristan blev trea! Dessutom vann Sofia både F13 och F14 och kvalificerade sig därmed till SM! Även Matthias fick kliva upp på pallen 2 gånger där han vann P14 och blev tvåa i P13! Sist men inte minst så blev Amanda 3a i F15 så att medaljskörden till slut blev 8 medaljer bara under söndagen där hälften var guldmedaljer! Gå gärna in på vår facebooksida för att se fler bilder från prispallarna!