A-lagstruppen 2018/19

Ny säsong innebär vissa förändringar i trupperna för de olika lagen.  Här kommer lite information om A-laget där det byts spelare på 2 platser.

Kvar från förra året är Simon Arvidsson och Michal Obeslo!

Simon som några år varit en av seriens absoluta toppspelare valde till klubbens glädje att förlänga ytterligare ett år och med sin ambitiösa inställning är han viktig som förebild till våra yngre spelare!

Michal var klar tidigt under förra året och trivs bra i klubben och med upplägget där han delvis bor och tränar här i Helsingborg och delvis bor hemma i Tjeckien!

Nytt för i år är att Ioannis byter från Rekord till Eslöv och att Malte har valt att dra ner på sitt pingisspelande och satsa mer på den civila karriären och har då valt att fortsätta spela i B-laget.

In kommer istället Liang Qiu från Tyskland. Liang är en 23-årig högerhänt spelare som förra säsongen spelade i Bundesligas andradivision. Tidigare har han även spelat i den tyska högstaligan men pga. studier spelade han de senaste två åren lägre ner. Nu var han redo och intresserad för nya utmaningar och vi glädjer oss att han ville komma till Helsingborg och representera Rekord!

Sist men inte minst så kommer Pontus Rööse nu gå in som fjärdeman och med det förstereserv. Pontus som förra året var med på de flesta bortamatcher kommer nu vara en del av truppen och redo för spel när det behövs.

Som lagledare och tränare fortsätter Arvid Sunesson och målsättningen är som tidigare år att nå slutspel. I år har dock förutsättningarna förändrats lite med den skillnaden att det endast är fyra lag som går till slutspel mot tidigare 6. Dessutom så kommer poängfördelingen i matcherna förändras och alla matcher som slutar oavgjort ska avgöras med suddendeathset där en bonuspoäng ska delas ut.

Om en vecka, tisdagen 4/9 så drar säsongen igång och det hemma mot Falkenberg. Vi hoppas vi ses på IH då!