Seriehelg!

Under lördagen och söndagen spelades säsongens första serieomgångar i det nationella seriesystemet.

För vår del handlar det om 3 lag, herrar i div 1 och 3 sam damerna i division 1.

I division åkte Malte, Timmie, Filip, Jakob och nya Thor Christiansen upp till Horred för att ta sig an Lyckeby och hemmaklubben Horred.

I första matchen fick Filip sitta vid sidan och han fick se sina lagkamrater starta serein på absolut bästa sätt och vann stabilt med 8-3.I den andra matchen var det Timmies tur att stå över och laget började starkt och gick fram till 5-0 efter att Thor vunnit mot tidigare elitseriespelaren Peter Nilsson. Horred åt sig sakta närmre men segern var aldrig i fara och skrevs till 8-5

I klippan blandade vi gammalt och ungt då Arvid ledde ett lag med Herman Nordin, Matthias Sandholt, Thomas Norberg och Lars Nilsson.

I första matchen mot Klippan fick Nobbe stå över och då slutade det tyvärr med 6-8 efter att ungtupparna inte riktigt orkat med rutinen från Klippan.

I den andra matchen mot ett mycket ungt Halmstad lag fick Nobbe chansen istället för en axelskadad Arvid och tyvärr var det helt utan succé och han föll i alla sina matcher, dessutom avsatte han sig själv från dubbelspelet så Arvid och Herman fick fortsätta segerspåret från förmiddagen. I övrigt var det en fin laginsats där Herman revanscherade sig rejält genom att vinna 3 singlar och dubbel. Matthias gjorde också en mycket bra match och vann 2 singlar! Lasse orkade trots en krånglande rygg även han vinna 2 singlar och slutsegern skrevs till 8-6.

Damerna eller tjejerna kanske är rätt att skriva, hade hemmasammandrag på IH under både lördagen och söndagen. Och det började strålande då man mot Åsa tog en 4-0 start och var på väg mot mer när det hela bromsades in och man fick till slut bara med sig en poäng efter den fina starten. Efter det var det dags för möte mot Eslöv som var allt för starka och vann med 6-0. På söndagen startade det som det slutade på lördagen och Linne/Partille vann med 6-0 även om det till viss del var jämnare än siffrorna visar.

Helgens sista match gick mot Lyckeby och tjejerna var heltaggade för att avsluta på bästa möjliga vis. Och fra mtill dubblarna var det en imponerande insats då både Amanda och Dorentina vann sina 2 matcher och Sofia spelade bra men föll hårt i två femsetsmatcher!

Dubbeln med Dorentina och Amanda vanns av bara farten och till slut fick också Sofia vinna då hon besegrade Moa Elmtoft med 3-0 i matchen efter dubbeln!

Rekordspelen uppdaterad

Nu finns tidsprogrammet och en länk till sidan för uppdatering av resultat. Det är också där ni kan se deltagarlistorna för respektive klass.

Gå in under fliken Arrangemang och Rekordspelen för att hitta all information!