Blandade serieresultat under söndagen!

Det spelades flera seriematcher för klubben i olika divisioner under söndagen. Närmast var Råå Btk B som spelade hemma i B-hallen. Tyvärr var det fortsatt tufft i serien och det blev 2 nya förluster och en tapper sistaplats. Bäst för dagen var Dorentina som i matchen mot Bergkvara vann alla sina matcher. Nu gäller det att träna på hår för de unga tjejerna och göra bättre ifrån sig nästa år!

Näst närmst var Btk Rekord B som var i Allerum och spelade en match. För dagen fick de klara sig utan att Arvid höll dem i handen och det gjorde man bra mot Sjöbo! Det var bara Filip som föll ihop totalt och förlorade 2 matcher och en dubbel. Annars var det vinster överallt även om både Timmie och Robin fick slita hårt i sina matcher för att ro dem i land! Segern innebar fortsatt serieledning och det väntas en seriefinal nästa helg på hemmaplan mot Eslöv om allt går enligt plan!

Nästa lag befann sig i Halmstad och det var Rekord som mötte serieledarna på bortaplan. I en häftig match där vi vann alla de jämna matcherna fick vi med oss en poäng via 3-3. Törna var återigen herren på täppan och vann sina 2 matcher samtidigt som Michal plockade hem en av sina matcher. Kenta spelade återigen väldigt tamt i laget och vi fortsätter vänta på att träningsspelet ska komma i match!

Åsa söder om Göteborg i Halland var spelplatsen för Råå Btk idag då man faktiskt mötte just Åsa! Sofia Erkheikki inledde med vinst och med Suns 3 singelsegrar och i dubbeln tillsammans med Alice så ordnade man 5-5! Man har nu säkert kontrakt när man åker upp till Stockholm nästa helg för att avsluta serien med möte mot BooSpåret och Ås IF!