UGP uppdaterat 150428

Då har vi lagt ut (under rubriken arrangemang) en ny uppdaterad deltagarlista till Yasakas UGP slutspel 2015, samt lite information och nya aktuella starttider!

Varmt välkomna!

Pingpong krönika i HD 150425

Marjan Svab skrev i lördagens upplaga av Helsingborgs Dagblad en ”pingpong” krönika, den döpte han till, – Kraften i 2,7 gram celluloid. Nedan finner ni länken till en trevlig och tänkvärd läsning, nyttan och glädjen med bordtennis känner ju vi alla initierade redan till.

Marjan Svab – Kraften i 2,7 gram celluloid

Deltagarlista UGP 2015

Då ligger där en deltagarlista också under rubriken Arrangemang – UGP slutspel 2015.

Uppdatering UGP 150422

UGP slutspel är nu uppdaterat i samtliga klasser!

Idrottsrabatten våren 2015

Nu är vårens omgång igång! Passa på att stödja BTK Rekord OCH dig själv genom att köpa detta fantastiskt förmånliga häfte, det är sprängfyllt med olika erbjudanden som gör att man utan problem både tjänar igen kostnaden för häftet men dessutom även själv tjänar en bra slant på det. Så varför inte beställa ett par häften av oss? Nedan finner ni ytterligare skäl till att ni bara MÅSTE ha detta häfte som nu har erbjudanden i City, Väla, Familia, Höganäs och Ängelholm också:

ICA Maxi 10%
Färg & Tapet (Beckers) 20%
OJ 10%
Scandlines, åk 2 betala för 1
ÖoB 10%
Intersport 20%
Levi´s Store 20%
Stadium 20%
Team Sportia 20%
Cubus (Familia) 25%

Kostnad för häftet? 100 kr

Detta är bara en bråkdel av alla erbjudanden, kontakta oss via mail så ni får era häften:
btk.rekord@telia.com eller telefon 042-14 87 18.

 

Sydsvenska pojk och flickträffen 2015

Idag avgjordes Sydsvenska pojk- och flickträffen i B-hallen på IH. Det är en lagtävling med tre spelare i klasserna P11, F11, P13 och F13 mellan Skåne, Halland, Blekinge och Småland. Noterbart idag är att samtliga vinnande lag var obesegade i respektive klass! Pojkar 11 vanns av Skåne, Flickor 11 av Småland, i Pojkar 13 och Flickor 13 segrade även där Skåne, som därmed tog hem tre av fyra klasser för dagen. Nedan finner ni länkar till samtligas matcher och alla resultaten idag:

Pojkar 11     Flickor 11     Pojkar 13     Flickor 13

Uppdatering UGP 150417

Då har de första anmälningarna/avbokningarna trillat in och går nu att beskåda på UGP sidan under rubriken ”Arrangemang”.

Nytt klockslag…

SM kvartsfinalen på hemmaplan mot Falkenbergs BTK söndagen 10 maj är flyttad från kl. 14.00 till klockan 17.00!

Veteran EM träff med SISU utbildarna

Igår hölls en större träff som SISU utbildarna Skåne höll i, där samtliga inblandade parter deltog. Eftermiddagen inleddes med lunch i restaurangen på Arenan i Helsinborg. Efter en mycket god lunch delades sällskapet upp i arbetsgrupper där SISU styrde de olika målen som skulle uppnås under eftermiddagen. Mycket av diskussionerna gällde just vilka gemensamma målsättningar alla hade och hur man bäst når dit. Nedan bilder från sittningen i Arenan.

Rekord D 2014/2015

Pensionärerna = Rekord D i div. 5

Hösten: Förra säsongen, 2013/2014, såg jag att fyra av våra pensionärer spelade aktivt i Åstorp, varför inte Rekord? Då tog jag kontakt med Bengt, frågade om vi kunde starta ett lag i Helsingborg. Sagt och gjort. Sedan kontaktade jag Anita (Andersson) och Kjell (Hansson) och svaret blev ”vi ställer upp och vilka fler blir vi?”. Det visste jag, Ulf Eriander, Olle Carlberg och undertecknad var också jätteintresserade, Nu var vi fem och det kändes lite tunt men det har fungerat mycket bra. Lagledarens lott föll på undertecknad. Betungande? Nej, jo när man får SMS två dagar innan match och motståndarna vill ändra speldag. Det har hänt två gånger. Vi har i höst spelat sju omgångar med blandade resultat, tre vinster och fyra förluster, men med lite tur kunde vi tagit två poäng ytterligare, var nära oavgjort i två matcher. Det kommer till våren, optimist som alltid. Jag vill tacka vår matcharrangör Curt Carlsson, som alltid sett till att det är ordning och reda på söndagarna kl 11.00 på matchdagen. Om vi tycker det är kul? Givetvis!
Våren: Som lagledare blev jag inbjuden till Rekords interna julbord, mycket trevligt med god mat och dryck. Jag såg positivt på starten efter uppehållet. Vi fick förstärkning genom Robin Sjöberg, men ändå kändes våren något tyngre, kanske all julmat. Vi låg femma och slutade femma efter en vår som blev något svårare än jag trott. Matchstatistik kan ni gå in och se på via Svenska Bordtennisförbundets hemsida och ”Serier”. Där finns statistik både för laget och individuellt. Körningarna till bortamatcherna gick bra, tack för att vi slapp vintervägar. Efter våra bortamatcher kände man sig som på 60-talet för då väntade Olympiagrillen med en tjock grillad. Sedan förstod jag Curts jobb bättre när han var borta (SM) med att förbereda allt inför hemmamatcherna, tack igen. Ny som lagledare och ändra matchdag, spännande SMS till Bengt mitt i natten, han kan själv fortsättningen. Nu börjar träningen inför nästa säsong och jag hoppas att vi kan få in ytterligare någon spelare då Olle meddelat att han slutar med seriespelet. Tack Olle!

Bosse Andersson