3 poäng för Rekord B i premiären

Grabbarna och gubben i Rekord B hade i helgen seriepremiär. Efter en rejäl tacouppladdning hemma hos Lena under lördagskvällen var t.o.m Jesper redo och i tid för matcher uppe i Göteborg. Arvid hade kaffe i termosen och en linda runt handen för att försöka klara av dagen. Tillsammans med Rööse och Timmie var det möte mot Falkenberg på morgonen.

Falkenberg med Robert Eriksson i spetsen visade sig vara en jämnbördig motståndare då ingen rådde på Robert där Arvid var närmast i sin 1-3 förlust. Med 2-1 i singelkvot för Jepser, Pontus och Arvid och en dubbelseger för Rööse/Sunesson togs 1 poäng efter en lång och härlig match.

En  lång väntan på maten gjorde att pausen inte blev så lång innan derbyt mot Höganäs tog sin början. Arvid och Filip var snabbast i maten och fick också börja! Och efter starten där Arvid vann med 11-9 i femte mot Henrik Selmquist och Filip förlorade mot Roger Öberg så var det inte mycket mer spänning utan matchen bjöd på en hel del goda kommentarer och underhållande spel. Slutet mellan Arvid och Fredrik Staerk var en batalj i slag runt nätet direkt efter serve där domaren inte riktigt förstod vad som hände.

8-1 blev slutresultatet och vi kunde ta oss hem mot Helsingborg ganska nöjda och belåtna efter dags gott arbete!

 

image

Lena fyllde 50 år!

Ett stort tack till er alla ”goa” Rekordare för uppvaktningen på min 50-årsdag! Och tusen tusen tack
för den härliga överraskningsfesten som ni ordnat för mig! En underbar dag och kväll som jag
kommer att njuta av länge! Stort varmt tack!
Kram Lena