Hemmamatch 15/10 18.30 mot SUIF

Imorgon 18.30 är det dags för Rekord att ta revansch för förra veckans förlust hemma mot Warta! Grabbarna i laget har tränat hårt, taggat till ordentligt och är nu redo för en ordentlig kamp där vi ska ge mer än 100% för att stå som segrare.

Bortalaget från Söderhamn är alltid en tuff motståndare i Pingisligan. Samtidigt är det även ett av seriens roligaste lag att möta pga tradition och att de spelar med enbart svenska spelare även denna säsongen. Denna gången är det även kryddat med det sammarbete vi hade under sommaren då vi hade 2 bra träningsveckor tillsammans.

I deras lag finns två av seriens bästa spelare i duon Viktor Brodd och Hampus Nordberg. Dessa två är numera stommen i laget efter att i flera år varit steget bakom spelare som Jens Lundquist och Jon Persson.

Tätt bakom väntar både Anthony Tran och Anders Eriksson på att fortsätta karriärsstegen. Anthony är den som spelat mest under de senaste åren och har sedan han flyttade upp från Stockholm tagit mängder med skalper men i perioder saknat stabiliteten. Han är oavsett spelnivå alltid sevärd i hagen. Anders har å sin sida alltid levererat när han fått chansen och han har ett giftigt spel och en snabbhet i klass med Simon när han spelar.

 

Till denna match har hemmalaget Rekord fått hela laget på plats och mycket talar väl för att det blir en toppning vilket innebär Andreas och Simon, kryddat med Wang Zhi Xu. Nyförvärvet från Kävlinge/Kina som ska ge oss den extra tyngd som ska leda oss till slutspel och vidare!

Detta är en match ni inte vill missa! Så kom till Idrottens Hus B-hall 18.30 imorgon torsdag och upplev idrottsunderhållning när det är som bäst!