Framgångsrik tävlingshelg

Under helgen var representerade både i Växjö och uppe i Stockholm.

I Växjö var det den klassiska tävlingen Värendsspelen som lockade våra äldre spelare. På fredagen var det herrar elit där Jesper, Simon, Malte, Henrik och Filip spelade.

Det hela inleddes med gruppspel där alla utom Filip gick vidare, dessutom som gruppettor. Det mest imponerande var Maltes 3-0 seger  mot Magnus Månsson!

Samtliga överlevde även första omgången innan det blev rejält manfall då Simon förlorade med 2-3 mot Alexander Franzén, Henke 1-3 mot Fabian Åkerström och Malte föll med 1-3 mot Harald Andersson.

Den som höll ställningarna denna gång var Jesper Hedlund som imponerade stort tävlingen igenom då han efter gruppspelet och en enkel första omgång vann mot Carl Ahlander-Johansson med 3-2 och följde upp det med ytterliggare en 3-2 seger, mot Mattias Översjö.

Det innbar semifinal för Jeppe där han ställdes mot Söderhamns Simon Berglund och storspelet fortsatte via 3-0!

Finaldags mot Mattias Karlsson och ledning med 2-1 i set. Tyvärr föll han med 8-11 i det fjärde och kunde sen inte riktigt ladda om till skiljesetet och föll med 3-11. Totalt en mycket stark insats och extremt kul att se Jeppe hittat formen under julmyset!

Under lördagen var det Malte och Henke som höll rekordfanan högst via sina semifinalplatser i HJ20 men även Filip Karlsson gjorde fina prestationer i HJ20 och HS 1!

Uppe i Stockholm var det Matthias Sandholt som fortsatte sin fina tävlingsperiod med sitt livs hitills största tävling. Talangjakten som är en tävling för de bästa i Sverige i klassen P11 där Matthias detta året är ett år yngre.

På rankingen såg det ut att bli en riktigt tuff tävling men Matthias överraskade flera gånger och slutade till sist på en 18 plats av de 48 pojkarna! Grymt jobbat!