Lilla Rekord-Cupen!

Idag (28/12) har vi spelat Lilla Rekord-cupen! Under fliken Lilla Rekord-cupen kan ni hitta alla resultat från tävlingen. Här nedan finner ni bilder från samtliga prispallar.

Anmäl er till Lilla Rekord-cupen

Imorgon 14/12 är det sista anmälningsdagen för Lilla Rekord-cupen 2017 som spelas 28/12.

För att se inbjudan klicka er vidare via arrangemang uppe i menyn.

För att anmäla er maila BTK.rekord@telia.com

Diplomutdelning

Under onsdagskvällen var Anders och Bengt inbjudna till Sofiero Slott & Trädgårdar för en värdskapsmiddag. Det var flera föreningar som var inbjudna med det gemensamma att alla hade genomfört ett större arrangemang, i vårt fall var det givetvis Veteran-EM.

Dessutom blev det diplomutdelning av borgmästare Mats Sander och Johan Lundell chef för Helsingborg Convention and Event Bureau samt ett enligt Karlsson ”fantastiskt julbord”.

(Dessvärre översteg bilden på diplomutdelningen maxstorleken för överföring till hemsidan så kika gärna in på vår Facebook för att se den.)

Vinst mot Kävlinge

Det blev en härligt 4-2 seger borta mot Kävlinge på tisdagskvällen!

Kävlinge kom till start med bästa möjliga lag där en av seriens absolut bästa spelare, Liao Chen Ting visade sig vara för svår för våra tappra krigare. Liao vann mot Malte med 3-0 och mot Simon med 3-1.

Men som tur var så lyckades vi vinna alla andra matcher. Simon vann imponerande mot David Mcbeath med 3-0 i första rundan innan Michal besegrade Magnus Molin med 3-1  och gav oss ledningen med 2-1.

Efter pausen föll alltså Simon mot Liao men Michal lyckades efter mycket möda och stort besvär vinna mot Mcbeath med 3-1 och gav Malte chansen att spela hem segern till oss.

Malte mot Molin och storförlust i första setet. Men Malte började spela och serva allt bättre och lyckades mala ner ”Molle” och vann till slut med 3-1 och fastställde alltså ställningen till 4-2.

I och med segern så ligger laget 2a med en match mer spelad än Warta.

Nästa match är hemmamatchen mot Ängby/Spårvägen på Luciadagen 13/12 och då hoppas vi alla i klubben kommer och stöttar våra härliga grabbar!