Tävlingsframgångar under helgen

Under helgen har vi haft deltagare i både Strövelstorp och Borås med resultat på båda platserna!

I Strövelstorp hade vi flera pallplaceringar då både Martin Lundgren och Oliver Guldstrand slutade 2a i sina espektive klasser efter mycket fina prestationer på lördagen.

Det följdes upp på söndagen då Tristan Cronqvist blev 3a i P12 och Alexander Tottie Englund blev 3a i P10b.

I Borås spelades den stora GP-tävlingen Söderspelen och Jimmy Jansson var vår deltagare i HE och HJ20. I HE gick det bäst då han vann sin grupp och första omgången innan Lyckebys kines blev för svår i åttondelsfinal.

I P12 var det Matthias Sandholt som representerade våra färger och det med bravur!

Efter att ha gått segrande ur gruppen blev första slutspelsmatchen en jämn femsetare mot Frejs Edvin Arvidsson, där Matthias vann med 11-5 i det avgörande setet. Efter det vändes 0-2 underläge till seger med 3-2 mot Isak Alfredsson från Halmstad. I semifinal ställdes Matthias mot Elias Sjögren från Ängby. Även här avgjordes det i ett femte set och även den här gången ar Matthias starkast och var med det klar för final. Där blev det en klar förlust mot klassens suverän Oscar Hirsch från Spårvägen.

Men en mycket stark prestation av Matthias mot Sveriges absolut bästa killar i sin klass!

Inbjudan Rekord Open

Nu finns inbjudan till Rekord Open ute på Rekord Open sidan.

Efter succén förra gången har vi denna gången ökat maxpoängen till 1500 för att fler ska ha möjlighet att vara med!

Oavgjort mot Halmstad

I en jämn och spännande match hemma mot Halmstad på tisdagskvällen så delades det på poängen.

Bortalaget var de som började bäst och tog kommandot genom Mattias Karlssons seger mot Simon och Elias Ranefur lyckades kämpa sig tillbaka i matchen mot Ioannis och vann med 3-2. Malte klev in i hagen vid 0-2 men brydde sig mindre om det och efter att ha tappat det första setet mot Anders Eriksson så vann han 3 raka säkra set och reducerade till 1-2 inför pausen.

Efter pausen så spelade Simon stabilt hem sin match mot Fabian Åkerström samtidigt som Ioannis gjorde sin bästa match i Rekordtröjan då han besegrade Mattias i en härlig match som svängde flera gånger om! Efter att ha haft ledningen med 2-0 i set hade han sedan ett par matchbollar mot sig innan han fick slå in matchbollen och ge oss ledningen med 3-2 och säkrad poäng. Sista matchen för dagen var mellan Michal och Elias och passande nog blev det en hård femset där spelarna följdes åt men Michal i en liten ledning vid 7-4. Tyvärr vände det snabbt där och efter en passiv avslutning så var det Elias som drog det längsta strået och räddade en poäng till Halmstad.

 

Nu blickar laget fram emot bortamatchen mot Warta på torsdag nästa vecka och nästa hemmamatch är inte för ens den 12/2 då Söderhamn kommer på besök.

SM & Para SM 2018

SM börjar närma sig och nu har vi lagt upp en SM-länk här på hemsidan. Där kan du hitta inbjudan, information, hotellerbjudande och anmälningsläget! SM-hemsidan

På Facebook har vi startat ett evenemang där vi kommer lägga upp bilder, info, video och annat smått och gott. Givetvis ska ni gå in och gå med i det för att komma i riktig SM stämning innan vi drar igång festen! SM-Facebook

Guld-Anita i farten igen!

Vår egna pantertant Anita Andersson är i Göteborg tillsammans våra andra veteraner och spelar Veteran-SM!

Första dagen slutade med succé för Anita som inte tog hem 1 eller 2 utan hela 3 guldmedaljer! Hon vann i klasserna DS65, DS70 samt Mixeddubbel 70.

Tävlingarna fortsätter under helgen och alla resultat kan ni följa här: Veteran-SM 2018

(En bild från Veteran-SM 2016 i Helsingborg)

Hemmamatch mot Halmstad 23/1

På tisdag tar vi emot Halmstad i en som vanligt stentuff batalj. Våra grabbar befinner sig just nu på andra plats i tabellen men spelade bara oavgjort senast borta mot Falkenberg. Halmstad spelade hemma mot Eslöv som saknade Xu Hui och föll trots det med 2-4. Så var beredda på två taggade lag som verkligen är sugna på seger!

Vi kör igång 18.30 som vanligt men kom gärna lite i förväg och besök vår kafeteria för en kopp kaffe eller kanske en korv med bröd!