Trollungen 2018

Årets härligaste klubbresa är genomförd och denna gången var det 3 minibussar som tog sig till Trollungen för att spela pingis, bada tunna och bara umgås!

På fredagen åkte vi hela vägen till Filips föräldrar som bor norr om Trollhättan där det bjöds på tacos (med banan) när vi kom fram! Dessutom blev det badtunna, pingisspelande och filmmys under kvällen.

På lördagen var det dags för tävlande och gammal visade sig vara äldst då Arvid lyckades vinna en klass, Herrar Öppen, där han besegrade klubbkompis Jimmy Jansson i finalen. Sofia ville inte vara sämre utan vann F 15 också mot en klubbkompis, Amanda. Matthias var inte mycket sämre utan gick till final i två klasser men tyvärr utan vinst. Isak var också i final men där en nabbspelare förstörde segerfesten. Allvar Hultkrantz hade en tuff start på tävlandet men när han väl kom igång i B-slutspelet i P11 gick det inte att stoppa honom och han fick ställa sig högst upp på pallen med Noah bredvid sig som 3a. Oliver blev delad 5a i samma klass A-slutspel, något han också gjorde i P12!

Dessutom fick Amanda ställa sig högst upp på pallen då hon fick ta emot Jan & Bror Gustafssons stipendium som delas ut varje år till en pojke och en flicka för fina prestationer samt bra uppförande vid bordet!

På hemvägen under söndagen pausade gänget i Trollhättan för en timmes hoppande i trampoliner och annat skoj innan bussarna for tillbaka till Helsingborg. Här nedan lägger vi upp ett gäng bilder tagna under helgen av Filips mamma Anna! Tack så mycket för alla som var med men ett extra stort tack till Filips föräldrar Anna och Örjan som tar hand om oss utomordentligt varje år!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.