Årsmötet 2018

I onsdags var det årsmöte på IH där ett 30-tal medlemmar var närvarande kvällen till ära. Pga. Lena Malmstens flytt så hoppade hedersordförande Bengt Hylén in och höll i mötet. Under mötet blev det omval till de styrelseplatserna där det var tid för nya val.

Som följd av att Lena flyttat till Borås så avgick hon också som ordförande. Ny ordförande blir nu Andreas Karlsson som tidigare spelat i klubben och på senare år drivit klubbens favoritmack, Cirkle K Bergarondellen!

Under prisutdelningarna så delades 100-matcherspriser ut till de spelare som spelat 100 matcher i lagsammanhang för klubben. Matthias Sandholt saknades men Amanda Gavelin och Bo Andersson var på plats för att motta pokalen.

Sist på mötet delades Bengt Hyléns Stipendium ut. Denna gången fick spelare stipendium och som brukligt också en ledare. Som spelare delades det ut till Simon Arvidsson och Pontus Rööse. Och ledarstipendiumet gick till Arvid Sunesson. Under bilderna kan man läsa motiveringarna.

 

 

 

 

 

 

 

 

Amanda & Bo med 100-matchers priser.       Andreas ser nöjd ut efter att ha blivit vald till ordförande!

Simon, Pontus, Arvid med Bengt Hylén

Simon: Simon är klubbens stora namn. I många sammanhang vårt ansikte utåt. Om Simon kan man bara tala positivt. Trots många resor och oerhört ambitiös satsning på den egna karriären ställer han alltid upp för klubben i alla sammanhang om han har möjligheten.

Pontus: Pontus är en kille som solidariskt alltid ställer upp för klubben både som spelare och vid sidan om bland annat som populär ungdomstränare. Han spelade med framgång i vårt div.1-lag och är en mycket viktig sparring för våra allra bästa. Pontus var bland annat en av de ledande när det arrangerades TTX under SM-veckan i sommar.

Arvid: Han har gjort ett jättejobb under säsongen speciellt i tränings- och tävlingshallen. Arvid har skött Pingisliganlaget, men han har också funnits i alla grupper från de nyaste och minsta till breddverksamheten. Därtill är det meningen att han skall ta över en del av Bengts administrativa uppgifter så att den gamle kan gå ner till 100 % och vissa grejor har han redan tagit över. Alltid positiv och vänlig, en riktig föreningskille.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.