Hemmapremiär!

På onsdag är det dags för årets första hemmamatch! 18.30 på Idrottens Hus är det som gäller som vanligt. För motståndet står tuffa Btk Warta från Göteborg!

I deras lag hittar vi bröderna Söderlund som tillsammans har mängder med mästerskapsmedaljer från olika sammanhang. Dessutom kommer storebror Hampus direkt från en sydamerikaturné där han spelat och vunnit 2 World Tour turneringar!

Efter Söderlundarna finns även den gamle räven och föredetta Rekordaren Magnus Månsson som vanligt. Magnus är alltid en svår nöt att knäcka även om han inte alltid blivit snabbare med åren.

Sist men inte minst så har Warta även värvat in en av seriens allra bästa spelare. Så pass bra så att han ska kunna konkurrera med Eslövs gigant Xu Hui om att vara bäst i serien. Senast i matchen mot Söderhamn var det han som tog Wartas 2 segrar i deras 2-4 förlust.

Rekord tog sig i sin första match an Halmstad och åkte hem med 1 poäng efter en hård 3-3 match där poängen satt långt inne! Så det är två vinstsugna lag som drabbar samman på onsdag!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.