Slutspelat för A-laget

Efter en gastkramande tillställning hemma förra veckan där det först i andra suddenomgången kunde avgöras tog sig A-lagspojkarna till Eslöv för den tuffa returen.

Redan i lördags var de på plats och såg Eslöv vinna den första finalmatchen i Champions League så att det var en tuff uppgift visste man om.

Att det skulle bli riktigt så tufft som det visade sig var man kanske inte helt beredd på. 0-4 blev siffrorna och även om både Törna och Simon hade lite lägen i sina matcher där de föll med 1-3 mot Robert Svensson och Mattias Översjö så var det ändå så att Eslöv var starkare på alla plan.

Vårat lag mattades givetvis betydligt i helgen då vi fick reda på att Wang Zhi Xu som spelat som bäst nu i slutspelet var tvungen att åka till Kina och kunde alltså inte vara med igår.

Att summera denna säsongen är inte det enklaste utan tänka på kontraster. Från att ligga sist till att komma 3a i slutspelet är en vändning som heter duga och spelarna och ledarna ska efter avslutningen känna sig stärkta till nästa säsong.

Just nu är det full fokus för vissa att toppa formen ännu en gång för några utlandstävlingar medan vissa tar sommarlov och hoppas på att nästa säsong blir ännu bättre.

För klubben pågår slipandet av laget till nästa år för fullt och under försommaren kommer vi kunne presentera lagets spelare en efter en!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.