Färdigtävlat i Luxemburg

När de allra flesta av oss oroar sig över att godiset i påskägget börjar sina har grabbarna i Luxemburg spelat färdigt.

Nu finns de färdiga resultaten inne på tävlingens hemsida och på olika filer för olika placeringar.

Återigen försöker vi oss på en sammanfattning här på hemsidan och börjar igen med Sofia. Hon förlorade igår mot Huda Mustafa med 2-4 och tvingades sedan att lämna w-o idag i sina sista matcher.

Henke och Simon var de av killarna som var kvar i huvudturneringen men slogs ut direkt under gårdagen och fick även de spela placeringsmatcher resten av tävlingen. Där vann första Henke mot Leitgeb från Österrike innan Hachard från Frankrike blev för tuff. Tyvärr förlorade även Simon och det i sin första placeringsmatch mot Anton Källberg.

Viktors äventyr fortsatte även det igår och efter en förlust mot Ukrainas Kalachevsky vann han 2 matcher i rad innan fransmannen Chobeau vann en jämn match med 4-2 vilket innebar en 29:e plats för Viktor denna gången.

Malte gick efter sin förlust in i en tremanna grupp där han segrade och hamnade på en delad 49: plats.

Till sist skulle Simon och Henriks öde avgöras och efter att Henke först vunnit en match mer än Simon i den första rundan placeringsmatcher förlorade han resten av sina matcher. Simon gjorde däremot tvärtom och vann sina sista 3 och slutade därför placeringen bakom Henkes 16:e plats alltså på plats 17!

Så en sista sammanfattning med enbart placeringarna kommer här då för er som inte riktigt har hängt med i alla turer runt i lottningen. Det kan även nämnas för att visa att det kan gå bra även efter en tidig förlust. Anton Källberg förlorade sin andra match och vann sedan alla utom näst sista vilket gjorde att han hamnade på en slutgiltig 5:e plats i turneringen.