Inbjudan Lilla Rekord-Cupen

Traditionsenligt är det dags för Lilla Rekord-Cupen ännu en gång. Den 28 december sparkar vi igång festligheterna!

Här ovan och under fliken arrangemang hittar ni inbjudan till tävlingen. Sista dagen för anmälan är den 15 december!

DM 2019

Under helgen spelades de skånska mästerskapen i Sjöbo. På lördagsförmiddagen spelades det dubblar. I Herrdubbeln så vann Jakob Peterson i par med Diego Orantes (som seriespelar med oss). I mixeddubbeln hade vi 3 par anmälda där 2 av paren tog sig upp på pallen. Sofia Ericsson/Jakob Peterson förlorade i sin semifinal med 2-3 medan Amanda och Jacob Hempel föll med 0-3 mot segrarna Kornelia Jönsson från Eslöv tillsammans med Diego.

På eftermiddagen spelades singelspelet, med olika klasser men framförallt Herrar och Damer Öppen där slutsegraren får en friplats till kommande Senior-SM!

I damsingel så hade vi 3 av 4 deltagare och till slut så var det Amanda som stod som slutsegrare med Sofia Erkheikki som 2a.

I herrsingeln tog sig Jakob, Jacob och Matthias sig vidare till slutspel. Efter bra spel så segrade Jakob P i hela klassen och även han är därmed klar för SM i Söderhamn.

På söndagsmorgonen spelades F15. P15. H20. D20.P13.F13 och max 900.

Bäst gick det för Sofia och Tristan som vann varsin klass (F15 och max 900). Även i D20. F13. P13 och P15 hade vi spelare på pallen.

På eftermiddagen spelades F14. P14. D17. H17 och ungdom max 700.

I finalen i ungdom max 700 segrade Panos mot Elof i finalen. I D17, H17 och P14 hade vi även spelare som gick till final.

Vi vann tillsammans ett minipingisbord för Skånes bästa ungdomsklubb och flest vunna matcher under helgen!