Info angående Circle K tvätt

På förekommen anledning måste vi påpeka att den kupongen “Halva priset på Ultimat säsong”  som alla får i samband med att medlemsavgiften är betald gäller hos CircleK, Bergarondellen, Garnisonsgatan 2 och ingen annanstans. Vänligen men bestämt respektera detta!

Ny VIKTIG information kring Coronaviruset

Styrelsen i BTK Rekord har under eftermiddagen fattat beslut att tillsvidare ställa in all träning i klubben, Detta på grund av den rådande situationen gällande Coronaviruset och dess smittspridning. Beslutet är fattat för att skydda människor som befinner sig i riskgrupperna samt att på något vis underlätta för sjukvården.

Beslutet gäller tills vidare och ny information kan komma så vi ber er hålla uppsikt på mail, hemsida och våra sociala medier för att följa händelseförloppet. BTK Rekord/styrelsen

Information från styrelsen kring Coronaviruset

För tillfället med de rekommendationer som finns från myndigheterna kommer träningarna att fortgå som vanligt.
Detta gäller just nu och kan givetvis förändras mycket snabbt. Om så blir fallet så hör vi av oss så snabbt vi kan.
OBS! VIKTIGT ATT DU LÄSER IGENOM DET NEDANSTÅENDE OCH SEDAN RÄTTAR DIG EFTER DET!

Vi följer de riktlinjer som RF ger och information från de myndigheter som har denna kompetens. Genom en samlad bedömning av de riktlinjer som olika specialförbund angivit kombinerat med RF´s riktlinjer så har vi tagit fram följande beslut:
Vi rekommenderar att inga omklädningsrum används utan att ombyte och dusch sker i hemmet i den mån det är möjligt.
Vi uppmanar till att inte genomföra handskaknings-procedur innan eller efter match.
Var noga med att inte dela vattenflaska och tvätta gärna vattenflaskorna en extra gång hemma mellan träningar och matcher.
Planerade matcher ska i största möjliga mån spelas och då vid behov utan publik.
Borden torkas av med papper som slängs efteråt och inte med handduk.

Det är alltid individens beslut egna beslut om medverkan på träning, match och andra arrangemang där människor samlas. Vi rekommenderar att var och en fattar sitt beslut utifrån vad man tror är bäst utifrån sin situation. Det är viktigt att komma ihåg att allas situation är unik och att exempelvis sjukdomshistorik i familj eller närmsta omgivning, riskgruppstillhörighet kan påverka kan beslut.

I övrigt så gäller fortsatt att spelare, ledare och övriga medarbetare som under tiden besökt något av Folkhälsomyndighetens utpekade områden, eller som varit kontakt med personer som vistats i något av dessa områden, bör under en 14-dagarsperiod efter hemkomst inte delta i eller besöka våra träningar, matcher och övriga arrangemang. Detta då inkubationstiden vanligtvis är 2-14 dagar innan sjukdom bryter ut.

Vid minsta symptom på förkylning, hosta eller feber så bör man inte komma till träning vilket alltså är rekommendationen både för spelare och ledare.

//Styrelsen BTK Rekord

Förlust och degradering

Säsongen 19/20 är över för A-laget i Pingisligan. I den avslutande matchen stod Falkenbergs BTK för motståndet och som vanligt i årets serie blev det jämnt!

Ställningen var 2-3 i matcher när det största dramat utspelades och Liang mötte motståndarnas An Shu. Här ledde Liang med 2-1 i set men kunde tyvärr inte förvälta ledningen utan föll med 2-3 och därmed åkte Falkenberg hem med 3 poäng i bagaget samtidigt som det innebar att Kävlinge efter sin vinst mot Söderhamn gick förbi oss och petade ner oss till sistaplatsen som innebär nedflyttning.

Nu blir det nya tag under avslutningen av denna säsongen och försäsongen så vi kommer tillbaka starka till säsongen 20/21!