DM 2019

Under helgen spelades de skånska mästerskapen i Sjöbo. På lördagsförmiddagen spelades det dubblar. I Herrdubbeln så vann Jakob Peterson i par med Diego Orantes (som seriespelar med oss). I mixeddubbeln hade vi 3 par anmälda där 2 av paren tog sig upp på pallen. Sofia Ericsson/Jakob Peterson förlorade i sin semifinal med 2-3 medan Amanda och Jacob Hempel föll med 0-3 mot segrarna Kornelia Jönsson från Eslöv tillsammans med Diego.

På eftermiddagen spelades singelspelet, med olika klasser men framförallt Herrar och Damer Öppen där slutsegraren får en friplats till kommande Senior-SM!

I damsingel så hade vi 3 av 4 deltagare och till slut så var det Amanda som stod som slutsegrare med Sofia Erkheikki som 2a.

I herrsingeln tog sig Jakob, Jacob och Matthias sig vidare till slutspel. Efter bra spel så segrade Jakob P i hela klassen och även han är därmed klar för SM i Söderhamn.

På söndagsmorgonen spelades F15. P15. H20. D20.P13.F13 och max 900.

Bäst gick det för Sofia och Tristan som vann varsin klass (F15 och max 900). Även i D20. F13. P13 och P15 hade vi spelare på pallen.

På eftermiddagen spelades F14. P14. D17. H17 och ungdom max 700.

I finalen i ungdom max 700 segrade Panos mot Elof i finalen. I D17, H17 och P14 hade vi även spelare som gick till final.

Vi vann tillsammans ett minipingisbord för Skånes bästa ungdomsklubb och flest vunna matcher under helgen!


0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.