Herrarna klara för semifinal!

Om det är någon som har missat det så blev det alltså seger även i gårdagens match mot Falkenberg, denna gången med 4-2! Därmed har laget spelat sig fram till en semifinal även detta året och ställs i den, precis som i förra året mot giganterna Eslöv.

Gårdagens hemmamatch bjöd på stor dramatik och högklassigt spel där den stora publiken verkligen levde sig med spelarnas och ledarnas glöd från spelplatsen! Törna var hemmalagets starkaste spelare denna kvällen och besegrade i första omgången Falkenbergs 1a, indiern Ghosh! Den matchen tillsammans med Michals seger över Aguirre gav laget en perfekt start och medvind under resten av matchen, även när Falkenberg kvitterade till 2-2 i andra spelomgången (där gamle rekordare Robban Eriksson besegrade Simon i ett litet prestigemöte).

Törna bh © – HD-sporten

Törna gick därefter ut och besegrade Robban och Simon fick äran och nöjet att slå in kvartsfinalsmatchbollen via sin 3-1 seger mot Aguirre! Härliga matcher och härliga slutscener bland både spelare och publiken!

 

Nu laddar laget om inför semifinalerna där man ska matcha Eslöv rejält för att få revansch för förra årets bottennapp! Redan om en vecka spelas den första matchen och det hemma i B-hallen 18.30! Mer info om den matchen kommer men ni kan redan nu planera in det och ta med minst en extra gäst, för jag kan nästan garantera att om man väl kommer så lämnar man inte hallen missnöjd!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.