Ny seger för A-laget

Efter 3,5 timmes spel på IH kunde Wang Zhi Xu till slut slå matchbollen för oss till 4-1 mot Falkenberg!

Det var ett härligt drama men där hemmalaget hela tiden var steget före och kunde relativt enkelt vinna den ena av matcherna i de två första omgångarna. Det började med att Wang slog Robert Eriksson med 3-0 samtidigt som Simon hade en stenhård batalj mot indiske Gosh! Simon såg ut att gå mot en stabil 3-1 seger innan motståndaren hittade nya krafter och Simon missade en del så att det skulle bli ett avgörande set. Här var Simon klart bättre även om det blev väldigt jämnt till sist trots en 8-3 ledning. Men segern kom till slut och vi fick den perfekta starten med 2-0. I nästa omgång var det Simons tur att vinna ganska snabbt mot Robban, även om det till slut blev jämnare än det behövts.

Törna hade det desto tuffare där matchen mot Marcello Aguirre svängde fram och tillbaka innan pendeln till sist svängde till Marcellos favör och tvingade fram en avgörande omgång vid ställningen 3-1 i lagmatchen.

Där alltså Wang fick äran att avsluta kvällens arbete och i och med segern klev vi nu upp på fjärde plats i Pingisligan. Serien är extremt jämn i år och några vinster eller förluster i rad kan göra stor skillnad på placeringen så alla matcher framöver är fortfarande extremt viktiga.

Vi tackar alla som kom och stöttade laget idag och hoppas att ni kommer åter om 2 veckor (8/2) då Österlen kommer på besök!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.