Oavgjort mot Warta

Det blev som väntat en hård kamp i torsdagens hemmamatch mot Warta.

Rekordarna var hetare från start och tog snabbt ledningen med 2-0 efter att båd Michal och Mehdi varit starka och båda gjorde oerhört bra insatser!

Efteråt rullade det på bra då Simon stabilt vann mot Hampus Söderlund och en härlig 3-0 ledning kändes bra. Dessutom ledde Michal samtidigt mot Damien Eloi med 2-1 i set och visst kände man lite segervittring.

Eloi är dock rutinerad och lyckades vända på matchen och reducerade till 1-3. De två sista matcherna var  förhand lika ovissa som de 4 första och tyvärr var Warta spelarna aningen starkare och Simon föll mot Wang och Mehdi mot Hampus trots ledning med 2-0 i set, dessutom vände han 6-10 i skiljesetet till 10-10 innan det blev förlust med 10-12 och en sur tappad poäng var ett faktum.

Sällan har en vunnen poäng varit en så tappad poäng men under en lång säsong är det upp och ner och vi räknar med fortsatta jämna matcher där det kan komma att skilja några bollar mellan 2 poäng och noll poäng.

Näst upp innan juluppehållet är Kävlinge borta och sen kommer nästa hemmamatch mot Söderhamn den 24 januari!