Polska öppna

Under veckan och helgen så har Michal, Malte och Simon varit i Polen och spelat en World Tour-tävling.

Sammanfattar man tävlingen så gjorde våra spelare det hela bra där Malte inledde med spel i U-21 och gick efter mycket nöd och näppe vidare. Efter en vinst och en förlust första dagen så såg det ut att behöva bli 3-1 eller 3-0 seger i den sista matchen för att gå vidare. Det blev seger men dock 3-2 men då det blev ett överraskande resultat i en av de andra gruppmatcherna så vann han gruppen och tog sig vidare! I slutspelet blev det en hård, hård förlust mot Tom Jarvis från England med 10-12 i skilje.

Michal tog sig enkelt vidare från sin grupp i herrsingeln medan Simon fick slita lite hårdare med två stycken 4-2 segrar. Malte vann en match mot Tobias Rasmussen, Danmark, med 4-2 och förlorade mot polacken Badowski 2-4.

Simon tog ytterliggare en seger i kvalrundan mot gamle Rekordaren Gavin Rumgay från Skottland innan han tillsammans med Michal var klar för huvudturneringen.

Under tiden hade han samtidigt tillsammans med Elias Ranefur även tagit sig till huvudturneringen i dubbel. Där tog det stopp mot indierna Ghosh/Desai 0-3.

I första slutspelsmatchen mötte Michal den polske Daniel Gorak och efter en strålande insats vann han med 4-0, en match som kan ses här!

Simon mötte ryssen Vlasov i sin första match och förlorade tyvärr med 1-4.

Michal ställdes i nästa match mot toppseedade Quadri Aruna från Nigeria och bjöd på tufft motstånd och efter 4 spelade set hade alla slutat med 2 bollars marginal och ställningen var 2-2. Efter detta höjde sig Quadri något och vann med 4-2.

Allt som allt en bra insats av alla med Michals matcher mot Gorak och Qaudri som extra positiva!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.