Rekord – Halmstad

Igårkväll spelade A-laget sin andra pingisligamatch, mot Halmstad. Denna gången på bortabord och det var en laddad kvartett som åkte upp för att försöka bärga årets första seger.

För Halmstad gjorde Mattias Karlsson debut vilken givetvis försvårade uppgiften men det var inget som påverkade spelarna.

Först ut för oss var Ioannis mot Mattias och tyvärr visade Mattias vart skåpet skulle stå och vann tämligen enkelt med 3-0. Samtidigt så visade vår äldste spelare, Michal, på samma sätt hur en seger skall tas mot ungdomar då han besegrade Elias Ranefur med 3-0 där sista setet skönt nog kunde vinnas med 18-16!

I den sista matchen innan pausen steg Simon in mot Ibrahima Diaw som förra året spelade i Falkenberg. Diaw började bäst och tog första setet och Simon fick sakta men säkert äta sig in i matchen där det svängde fram och tillbaka över seten. Till slut stod Simon ”som vanligt” som segrare med 3-1 i set efter att ha vänt 7-9 till 11-9 i det sista setet!

Efter pausen så var det Michals tur att få en resa av Mattias som återigen vann med 3-0 där Michal hamnade efter tidigt i alla seten även om han snyggade till siffrorna i de 2 sista. Simons match mot Elias på bordet bredvid följde samma mall som hans första då Elias tog första setet innan Simon hittade nya krafter i setpausen och kunde dominera matchen därefter med bra försvarsspel och säkert spel!

Ledning med 3-2 inför den sista matchen som gick mellan Ioannis och Diaw. Ioannis som mot Warta räddade en poäng vid ställning 2-3 hade nu chansen att ge oss säsongens första seger. Tyvärr var det ingen av vår unge greks bästa dagar vid bordet och trots att matchen hela tiden stod och vägde var det halmstadsspelaren som hela tiden låg steget före och tog alla de jämna seten när det skulle avgöras. 0-3 i set och vi fick vända hemåt med en pinne i bagaget och börja ladda för nästa match.

För att titta på SVT inslaget från sportnytt klicka här!

Och för att läsa vad HD skriver klicka här!

Nästa match spelas hemma mot Falkenberg på måndag 16 oktober på IH, vi ses där!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.