Vi hälsar Anders Hylén välkommen som ny ordförande i BTK Rekord/Råå BTK säsongen 20/21 och tackar samtidigt Andreas Karlsson för sin tid som ordförande.

Här följer en liten presentation av Anders som faktiskt inte är ”ny” i klubben även om det var ett tag sedan…

– Mitt engagemang som ordförande beror till stor del på att jag har ett stort hjärta för klubben och vill ge tillbaka för de fina åren jag hade som ungdomsspelare. Min förhoppning är att jag nu kan bidra med min erfarenhet från föreningsliv och näringsliv. Min aktiva karriär i BTK Rekord var mellan åren 1976 till 1983. Bengt Levin har berättat för mig att jag spelade 320 representationsmatcher varav 189 vunna och 863 turneringsmatcher varav 522 vunna.

– Jag bor i Helsingborg och är gift med Eva och har två pojkar, 22 och 18 år. Den äldste spelade en kort period i Rekord. Yrkesmässigt driver jag familjens fastighetsbolag, Hyléns Fastighetsförvaltning, som jag äger tillsammans med min bror Per och min far Bengt. Bengt har för övrigt varit ordförande i klubben i 19 år och det har han förärats med att bli hedersordförande.

– Det gäller nu för mig att lära känna klubben och verksamheten på nytt. Jag vet att klubben i grund och botten har en mycket fin verksamhet med engagerade ledare, spelare och ungdomar. Viktigt att ta vara på, är det breda engagemang för våra ungdomar som redan finns i klubben och som ger många möjligheten till en meningsfull fritid, både flickor och pojkar. Det är en viktig samhällsinsats som vi ska fortsätta värna och driva vidare.

Anders Hylén ordförande