Årsmötet 2016

Vi välkomnar Alf Ericsson och Lennart Holm till styrelsen för BTK Rekord och Råå BTK, (ersätter Anders Jensberg och Patrik Gavelin). Det blev omval av Thomas Dahl (kassör 2 år) och Lena Malmsten (ordförande 1 år) vid årsmötet i onsdags.

Nu ser vi fram emot ett intensivt år med Europeiska Veteranmästerskapen 2017 (sista veckan i juni 2017) som den absoluta höjdpunkten arrangörsmässigt. Sedan har vi ju herrarna i Pingisligan och damerna i division 2 att följa under året också.

mote160824

Bengt Levin och Lena Malmsten öppnar årsmötet.

Hyléns stipendier 2016

I samband med årsmötet i onsdags delades traditionsenligt Hyléns Stipendium ut till årets spelare och ledare. Nedan finner ni årets motivation och bild på stipendiaterna.

Spelare:

Han spelade i vårt div 1 lag och en del i vårt div4-lag som vann serien och gick upp i trean. Han går på Filbornaskolan och är en oerhört ambitiös kille både som idrottsman och skolelev. En hjälpsammare medlem är svår att hitta, Alltid snabba svar när klubben kallar. Han tog initiativet till en mycket lyckad klubbresa till Trollhättan under säsongen. Spelarestipendiet går till Filip Karlsson.

Ledare:

Denne man har fått stipendiet en gång tidigare, nämligen 2009. Han jobbar mycket i det tysta, det är inte många som vet och förstår hur mycken nytta han gör bakom kulisserna. En pärla helt enkelt på alla sätt. Som mångårig kassör är han ovärderlig för klubben. Därtill har jag personligen en överenskommelse med honom ”han får inte sluta förrän jag dör”. Ledarestipendiet tilldelas Thomas Dahl.

Hylenstipendiater2016Filip Karlsson och Thomas Dahl

Påminnelse: årsmöte

Härmed kallas samtliga medlemmar till årsmöte 2016. Onsdagen 24/8 kl. 18.30 på IH i konferensrummet ”Bruna rummet” vilket ligger på vån 2. Vi bjuder på fika. 

Inbjudan Rekordspelen 2016

Nu ligger inbjudan till Rekordspelen 2016, som spelas på Idrottens Hus 1-2 oktober ute under rubriken Arrangemang. Där hittar ni all information samt hotell- och luncherbjudande. Vad gäller luncherna så är möjligheten att på plats köpa lunch väldigt begränsad, beställ därför i förväg!

Välkomna!

Kallelse årsmöte 2016

Härmed kallas samtliga medlemmar till årsmöte 2016. Onsdagen 24/8 kl. 18.30 på IH i konferensrummet ”Bruna rummet” vilket ligger på vån 2. Vi bjuder på fika. Nedan finner ni dagordningen.

Välkomna!

ÅRSMÖTE kallelse 2016

Info säsongen 2016/2017

Hoppas att alla har haft en skön och givande sommar, så här på slutet av densamma. Säsongen drar snart igång för fullt för samtliga även om en del har varit och är igång redan! Vänligen ta del av nedan information och hjälp/stötta klubben!

2016 info