Artikel på HD

HD har börjat uppskrivningen inför premiären nästa vecka. Här har vi en intervju med Arvid om den kommande säsongen.

Här är Rekords målsättning

Årsmöte 18.30

RÄTTELSE!

Årsmötet ikväll på andra våningen av IH är klockan 18.30 inte 18.00 som det tidigare stått på hemsidan!

Alla medlemmar är välkomna på mötet där det bjuds på en enklare fika!

A-lagstruppen 2018/19

Ny säsong innebär vissa förändringar i trupperna för de olika lagen.  Här kommer lite information om A-laget där det byts spelare på 2 platser.

Kvar från förra året är Simon Arvidsson och Michal Obeslo!

Simon som några år varit en av seriens absoluta toppspelare valde till klubbens glädje att förlänga ytterligare ett år och med sin ambitiösa inställning är han viktig som förebild till våra yngre spelare!

Michal var klar tidigt under förra året och trivs bra i klubben och med upplägget där han delvis bor och tränar här i Helsingborg och delvis bor hemma i Tjeckien!

Nytt för i år är att Ioannis byter från Rekord till Eslöv och att Malte har valt att dra ner på sitt pingisspelande och satsa mer på den civila karriären och har då valt att fortsätta spela i B-laget.

In kommer istället Liang Qiu från Tyskland. Liang är en 23-årig högerhänt spelare som förra säsongen spelade i Bundesligas andradivision. Tidigare har han även spelat i den tyska högstaligan men pga. studier spelade han de senaste två åren lägre ner. Nu var han redo och intresserad för nya utmaningar och vi glädjer oss att han ville komma till Helsingborg och representera Rekord!

Sist men inte minst så kommer Pontus Rööse nu gå in som fjärdeman och med det förstereserv. Pontus som förra året var med på de flesta bortamatcher kommer nu vara en del av truppen och redo för spel när det behövs.

Som lagledare och tränare fortsätter Arvid Sunesson och målsättningen är som tidigare år att nå slutspel. I år har dock förutsättningarna förändrats lite med den skillnaden att det endast är fyra lag som går till slutspel mot tidigare 6. Dessutom så kommer poängfördelingen i matcherna förändras och alla matcher som slutar oavgjort ska avgöras med suddendeathset där en bonuspoäng ska delas ut.

Om en vecka, tisdagen 4/9 så drar säsongen igång och det hemma mot Falkenberg. Vi hoppas vi ses på IH då!

PINGISLIGAPREMIÄR

Premiären av Pingisligan närmar sig med stormsteg och vårat härliga A-lag ställs i första matchen mot Falkenbergs BTK!

På tisdag den 4/9 är det äntligen dags och vi hoppas att alla våra medlemmar och andra supporters verkligen tar sig till IH för att stötta laget!

Årsmöte 2018

På onsdag, 29/8 är det dags för  årsmöte!

Vi startar 18.00 och det håller på i ungefär en timme. Det kommer finnas fika på plats och prisutdelning av 100-matcherspriser och Bengt Hyléns stipendium. Vi hoppas alla som har möjlighet tar chansen och kommer.

(förra årets pristagare, saknas gör Simon Arvidsson)

Ungdomsläger i Laholm

Under helgen som gick var det ett årligt uppstartsläger i Laholms fina hall! Fredag till söndag med 5 långa pingispass med gott om tid mellan träningarna för både mer pingis och annan lek. Bland annat var det populärt med både schack och biljard.

Arvid och Anders styrde under helgen men fick fin hjälp av Jakob Hempel, Herman Nordin och Filip som kom sista dagen.

Förutom massa rekordare så fick vi även sällskap av Adrian Larsson från Malmö och ett par lokala Laholmspelare vilket alltid kryddar till träningarna!

För er som vill se några videos från helgen så bör man kolla in oss på Facebook och Instagram där vi ofta lägger upp det allra senaste!

Grattis Bengt, 70 år!

Vi gratulerar idag allas vår Bengt Levin som fyller 70 år!

Bengt firar tillsammans med familjen på en resa men i en insändare på HD så meddelar han att alla som ändå vill uppmärksamma honom under dagen så kan man sända in en gåvosumma till Rekord Bg: 221-0482 med märkning ”70”!

Bengt som vi känner igen honom bäst!

Ordinarie träningstider

Från och med idag (måndag) gäller de ordinarie träningstiderna som står utskrivna till vänster på hemsidan. Alla grupper förutom den nya pingisskolan kör igång under veckan.

VÄLKOMNA TILLBAKA EFTER SOMMAREN!

Inbjudan till Rekordspelen 2018

Nu ligger inbjudan till Rekordspelen 2018 som spelas 29-30 september i Idrottens Hus i Helsingborg ute på hemsidan!

Missa inte att anmäla er! Under fliken ”Arrangemang” hittar ni all info!