Rekordspelen 2019

Nu är Rekordspelen 2019 färdigspelad!

Vi vill börja med att tacka alla som gjort en insats under tävlingen. Allt från våra ungdomsspelare till pensionärer som suttit som domare från tidig morgon till sen kväll. Men vi ska inte glömma alla föräldrar som hjälpt till lite här och var som domare, bordschefer och i cafeterian!

Vi vill också tacka alla utomstående som hoppade in och hjälpte till efter vädjan på plats!

Rent sportsligt från hemmaklubben så var Matthias den mest frmgångsrika under helgen som på lördagen presterade på en hög nivå i HJ17 genom att vinna sin grupp och sedan ta sig till en överraskande kvartsfinal! Detta följde han upp med en finalplats i P14 där Elias Sjögren från Ängby blev förr tuff.

Sofia gjorde även hon en bra turnering där semifinalplatsen i F15 stack ut extra under söndagen. I damsingel klass 2 blev det också en semifinal där hon tyvärr tappade en 2-0 ledning och missade i och med det finalen.

Det var många andra rekordspelare igång som gjorde fina insatser och nu är det bara till att träna på inför seriestarten om två veckor!

Länk till Rekordspelen 2019

Vi hälsar alla spelare, ledare och funktionärer välkomna till Rekordspelen 2019. Under menyn arrangemang och Rekordspelen 2019 ligger nu länken ute till helgens tävlingar med lottningar och resultatrapportering.