Välkommen Hampus

Säsongen pågår fortfarande men parallellt arbetas det med att sätta en slagkraftig trupp till nästa säsong.

Nu har en viktig pusselbit fallit på plats och vi hälsar Hampus Söderlund varmt välkommen till BTK Rekord. Nyförvärvet är ett välbekant ansikte i träningshallen, kommer från spel i danska Elitserien där han vann guld med Naestved förra säsongen och är nu alltså klar för säsongen 22/23.

I Sverige har han hunnit representera Köpings BTK i Superettan men också klubbar som Falkeberg, Warta och Mariedal.

Snart är det alltså BTK Rekord som gäller och vi hälsar Hampus hjärtligt välkommen till vår klubb.

Medlem 2021/22 (1/7 – 30/6)

Följande medlemsavgifter gäller för säsongen 2021/22(1/7 – 30/6)

Seniorer 900:-
Skolungdom 850 :-
Pingisskola 700:-
Tjejträning 700:-
Stödmedlem 500:-

Vill man tävla så tillkommer en avgift för tävlingslicens.

A-licens ger möjlighet delta i A, B eller C tävling samt senior och veteranserie. A-licens delas åldersmässigt in i barn, ungdom, senior och pensionär med olika licensavgifter. 400:- ungdom och pensionär. För seniorer 650:-

D-licens (100:-) kan lösas av alla åldrar och ger möjlighet att delta i distriktstävlingar inom det egna distriktet samt i distriktets ungdoms och pensionär-serier.

Styrelsen 2022/2023

Ordförande:
Anders Hylén
Vice Ordförande och Kassör:
Thomas Dahl
Ledamöter:
Patrik Eyberger
Filip Karlsson
Sofie Guldstrand

Sekreterare:
Bengt Levin(adj)
Anders Karlsson(adj)
Arvid Sunesson(adj)

 

 

Shop

Vi har ett långt samarbete med Stiga och ser därför helst att ni använder er av deras material. Vi ordnar samma tryck på matchtröjan som A-laget har med ert namn på ryggen om så önskas. Vi har även en klubbdress med tryck som går att beställa via oss. Prata med tränarna som gärna hjälper till om ni behöver tips med t ex racketval. Det går även utmärkt att lägga ett mail till btk.rekord@telia.com

FLYTT AV MATCH

MATCHEN MOT ESLÖV FLYTTAS TILL MÅNDAG 14/2!

Pga. landslagsuppdrag för Truls Möregårdh flyttar vi akut matchen som skulle spelats hemma den 22/3 redan tills nu på måndag 14/2!

 

Eslöv står som serieledare och favoriter till SM-guldet med VM silvermedaljören Truls i spetsen tillsammans med ungraren Daniel Kosiba, finländaren Alex Naumi och luxenburgaren Eric Glod så besegrade dem våra grabbar med 4-0 i det första mötet.

En tuff uppgift väntar och vi hoppas att publiken hinner få informationen så alla får chansen att se på pingis i världsklass! Matchen startar 18.30 som vanligt!

Viktig seger mot Falkenberg

BTK Rekord tog en hyperviktig seger hemma mot Falkenberg. Vårt elitlag till herrar vann matchen med hela 4-0. Segern innebär att laget tog ett stort steg mot säkrat kontrakt i landets högstaliga. Det kommer krävas ett smärre mirakel för att just Falkenberg ska passera.

Vi gratulerar våra herrar och ser fram emot avslutningen av säsongen.