Intervju med Folkspel

På Folkspels hemsida ligger nu en rykande färsk intervju med Bengt Levin om vår fina verksamhet samt vilken roll lottförsäljningen gör för vår verksamhet. ”Mr Rekord” håller som alltid ställningarna och vi tycker verkligen att intervjun förtjänar att läsas.

Du hittar den via länken nedan:

https://www.folkspel.se/foreningsliv/lottforsaljning-far-btk-rekord-att-vaxa/

Rekord Open avslutat

Nu finns alla resultat för Rekord Open 16 oktober under fliken ”Arrangemang” och ”Rekord Open”.

Tack för Rekordspelen

Med detta inlägg vill vi BTK Rekord rikta ett enormt TACK till:
Till alla våra suveräna funktionärer. Från mattrullning och bordsdukning under hela torsdagen, via alla domare som täcker upp 30 bord större delen av helgen till alla extra personer som hjälper till här och där för att tävlingen ska bli just så bra som den blev. Utan allas gemensamma insatser blir det ingen Rekordspelen alls! Det är med insatser som dessa ni möjliggör hela klubbens verksamhet från gammal till ung, nybörjare till elit!
Till Örjan, Putte, Teija som lägger en hel helg i Helsingborg och gör ett fantastiskt arbete från morgon till kväll, vi är ödmjukt tacksamma för er insats och hängivenhet!
Till alla spelare och ledare i pingissverige (och världen) som trots allt är anledningen till att vi arrangerar tävlingar av det här slaget. Mängder med lovord samt att vi ökade antalet deltagare från 2021 markant gör att allt arbete är värt det!
Men skam den som ger sig. Vi är både nöjda och stolta över årets arrangemang men blickar även framåt mot nästa års upplaga av Rekordspelen. Vad kan vi göra bättre? Hör gärna av er med era förslag genom ett meddelande här på våra sociala medier eller via ett mail till btk.rekord@telia.com
Välkomna åter 2023!