Tack för Rekordspelen

Med detta inlägg vill vi BTK Rekord rikta ett enormt TACK till:
Till alla våra suveräna funktionärer. Från mattrullning och bordsdukning under hela torsdagen, via alla domare som täcker upp 30 bord större delen av helgen till alla extra personer som hjälper till här och där för att tävlingen ska bli just så bra som den blev. Utan allas gemensamma insatser blir det ingen Rekordspelen alls! Det är med insatser som dessa ni möjliggör hela klubbens verksamhet från gammal till ung, nybörjare till elit!
Till Örjan, Putte, Teija som lägger en hel helg i Helsingborg och gör ett fantastiskt arbete från morgon till kväll, vi är ödmjukt tacksamma för er insats och hängivenhet!
Till alla spelare och ledare i pingissverige (och världen) som trots allt är anledningen till att vi arrangerar tävlingar av det här slaget. Mängder med lovord samt att vi ökade antalet deltagare från 2021 markant gör att allt arbete är värt det!
Men skam den som ger sig. Vi är både nöjda och stolta över årets arrangemang men blickar även framåt mot nästa års upplaga av Rekordspelen. Vad kan vi göra bättre? Hör gärna av er med era förslag genom ett meddelande här på våra sociala medier eller via ett mail till btk.rekord@telia.com
Välkomna åter 2023!
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.