Förlust mot Eslöv

Den första förlusten på väldigt länge kom till sist mot seriens bästa lag. Eslöv var lite bättre och vann med 4-2 men inte utan att vi var mycket nära att ta poäng!

Eslöv som spelade utan Robert Svensson och istället lät Truls Möregårdh få fortsatt förtroende sen hans vinst senast mot Warta. Denan gången var han inte lika lyckosam och både Törna och Wang vann med 3-0. På samma vis som Truls var numret för litet för oss var Xu Hui numret för stort denna gången och imponerade på ett sätt vi inte får se ofta i pingisligan!

Matcherna som var jämna var Mattias Översjös både matcher där den mot Simon var stenhård och välspelad men där Översjö med serven vid 9-9 i skilje kunde ta 2 poäng och matchen med 3-2.

Törna lyckades inte riktigt komma åt Översjö som Simon men hade ledning och lägen att kvittera i det andra setet. Förlusten där innebar en för tung uppförsbacke som ledde till att det blev en 0-3 förlust. Matchen innehöll som så många gånger förr spelarna emellan mängder av pingisunderhållning till publikens förtjusning och just en boll i första setet kan ha varit årets boll i pingisligan!

Nu har vi en veckas chans att ladda upp inför nästa vecka då vi spelare grundseriens 2 sista omgångar vilka båda är extremt viktiga för vår chans att nå slutspel! På måndag (8/2) är det hemmamatch mot Österlens BTK och vi hoppas på en sprängfylld B-hall på IH!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.