Stötta föreningen!

Det finns alltid möjligheter för just dig att stötta föreningen! Klubben är bygd på stöd från just medlemmarna och med relativt små medel kan du vara med att hjälpa till!

Gräsroten: Via Svenska Spels Gräsroten stöttar du klubben samtidigt som du använder ditt spelkort. Det enda du måste göra är att registrera Btk Rekord som klubb i kassan där du lägger ditt spel. Detta är ingen extra kostnad och du kan ha upp till 3 olika klubbar registrerade på ditt spelkort!

ATG Tillsammans: Vi Slottshöjdens tobak så tippar f.d. Rekordspelaren Jerry Bengtsson varje vecka V75. Varje andel kostar 100 kr och en del av den summan går direkt tillbaka till klubben. Så var med och ha en chans att vinna pengar tillsammans. Och om det inte blir vinst i bolaget så blir det ändå vinst för föreningen!

Rekords Vänner: Rekords vänner är supporterklubben där alla bör vara medlemmar, föräldrar, vänner, mor & farföräldrar mm. För 15 kr / månad eller 180 kr / år så stöttar man klubben samtidigt som man är med i ett lotteri varje månad där högsta vinsten vid årsdragningen är 5000 kr! Man kan dessutom betala för flera nummer vilket ökar chanserna att vinna!

Bingo Lotto: Den klassiska lotten som i åratal stöttat föreningar som sålt den. Klubben sitter varje vecka på Ica Maxi Stormarknad på Berga och säljer lotter. Tisdagsförmiddag samt fredag till söndag 10-17! Om ni inte har möjlighet att komma och hälsa på oss där så går det lika bra att beställa via kansliet!

Idrottsrabatten: Ett rabatthäfte som det inte går att förlora på när man köpt det. För 100kr så får man så många olika rabatterbjudande att om man använder det så är det omöjligt att inte tjäna in det man betalade. Dessutom är det oerhört förtjänstfullt för klubben för varje sålt häfte!

För fler frågor eller vid beställningar så kontaktar man kansliet via: btk.rekord@telia.com

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.