Värendsspelen måndag

Den sista tävlingsdagen var kommen och det var dags för 20 års och elitklasserna samt! Vi hade en hel drös med spelare med i HE men en ensam tjej i DS och DJ20. Sofia Erkheikki hade inte riktigt hittat formen efter jul och nyår så som hon önskat och efter förlust i första omgången under söndagens DS 1 blev det ingen större lycka under måndagen.

I HS var det Rööse, Robin, Arvid, Malte och Jesper som skulle spela poolspel medan Simon och Törna väntade till slutspelet. Malte hade en 3 pool och var klar först, tätt följt av Arvid och Jeppe som alla segrade i sina pooler. Robin hade fått den tuffaste gruppen och slutade tyvärr sist i sin. Rööse slutade 2a i sin efter en jämn och tuff match mot Henrik Magnusson som slutade med förlust i skilje.

I slutspelet tog Jeppes resa slut direkt väldigt förvånande mot Alexander Lundh från Frej. Rööse spelade fortsatt fint och slog Truls Möregårdh med 3-0, vars storebror Malte tillsammans med Arvid, Simon och Andreas enkelt tog sig vidare till andra omgången. Härifrån var det bara Törna som tog sig vidare efter att ha besegrat Lukas Rydén. Simon föll mot Magnus Månsson, Arvid mot Pär Gerell och Malte mot Mattias Översjö. I Törnas nästa omgång ställdes han mot Eslövs Xu Hui och var aldrig riktigt med i matchen utan Xu kunde vinna med 3-0. Efter detta var det dags för ”det bästa med Växjö” dvs. en pastasallad med kebab och sen fyllde vi bussen till bristningsgränsen och rullade mot Helsingborg!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.