Seriespel under helgen

Under helgen är det seriespel för många spelare i landet. Från Rekord är det 3 lag som ska vara igång och det är 2 tjejlag och 1 killag. Btk Rekord B tampas i toppen av div 2 SSS och ska till helgen åka till Skurup för att möta ett bottenlag samt toppkonkurrenterna från Allerum. Detta får tyvärr ske utan lagets 2a Pontus Rööse som denna helgen får finna sig i att vara en duktig student och skriva salstentamen i Lund.

Råå Btk B är ett lag som gått under radarn här på hemsidan men där spelar våra yngre tjejer i en aningens för tuff serie. Det är även för dem division 2 S som gäller men där har man ännu inte lyckats ta någon poäng. Till denna helgen kan det kanske vara aktuellt att skadedrabbade Sofia Malmsten gör en comeback. Det kan i så fall komma väl till pass då man i den ena matchen möter serieledarna Våxtorp!

Sist men absolut inte minst är det återigen dags för våra damer i Råå Btk att spela match. Nu är det i Pingisligan B där det gäller att inte hamn i botten. Så en bra start hade varit skönt för att få lite andrum och luft under vingarna. Till skillnad mot de andra lagen i klubben spelar Råå bara en match och det mot Karlstad. Underligt nog möttes lagen i den sista omgången av Pingisliga S och där blev det oavgjort vilket bäddar för en tuff kamp uppe i Värmland.

Vi önskar alla lag och spelare lycka till under helgen och vi återkommer givetvis med en rapport om resultaten!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.