Funktionärshjälp till Veteran EM

Den 26 juni till den 1 juli arrangerar vi som bekant Veteran EM.

Under den perioden behöver vi mycket folk som är beredda att hjälpa klubben för att arrangemanget ska gå att genomföra och för att inte ett fåtal personer ska dra ett övermäktigt lass. Vi behöver alltså så många som möjligt att ställa upp och vara med som funktionärer/volontärer under mästerskapet.

På torsdagen och fredagen behöver vi många domare och det är inga krav på domarutbildning utan brukar du vara domare på våra vanliga tävlingar som Rekordspelen och Lilla Rekordcupen så är du kvalificerad nog för uppdraget!

Samtliga dagar behöver vi personer som kan stå i cafeterian och göra allt vad som krävs där, göra kaffe, förbereda smörgåsar och ta betalt etc. Dessutom kommer vi även sälja VEM-prylar och annat.

Om du är duktig på språk så det ackrediteringen/infodisken en perfekt position då det kommer spelare från hela Europa och vi vill ju att man ska trivas så bra som möjligt och få bästa möjliga servicen under tävlingen.

Till sist vill vi bara säga att det kommer vara ett minne för livet att vara med i ett arrangemang av den här digniteten och ju fler vi är ju roligare blir det för alla inblandade! Så se nu till att anmäla er till Btk.Rekord@telia.com och är något osäkert så fråga vad som kan passa just dig bäst under veckan!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.