J-SM i Mölndal

Det blev en fullt godkänd helg under J-SM i Mölndal.
Dorentina som var ensam tjej i rekordtröja tog sig, efter en riktig nagelbitare i gruppen, vidare till A-slutspel. Tyvärr var lottningen inte till hennes fördel då hon ställdes mot den toppseedade Filippa Bergand från Åsa.

Sebastian Nilsson som kom med som reserv bara någon dag innan tävlingen skulle avgöras gjorde riktigt bra ifrån sig! Efter att nästan vunnit en match i gruppen väntade B-slutspel. Där vann han 2 goa matcher innan han föll med 1-3 i kvartsfinalen.

Filip och Timmie vann båda sina grupper enkelt och tillsammans vann de också deras första match i dubbelturneringen. Tyvärr föll de i sin andra match och Timmie föll även tätt därpå i slutspelets första omgång. Detta efter att ha ledning med 2-1 som tappades till 2-4.

Filip fortsatte sitt segertåg i första omgången då han besegrade Hannes Svensson från Frej innan Viggo Kippel från Spårvägen blev ändstation. Efter 3 jämna set var det underläge med 1-2 tyvärr och då blev det för tufft att orka vända och det slutade 1-4 för Filip denna gången i SM.

Nu väntar det ett KM nästa helg innan det också är ett Lag-SM för juniorkillarna före säsongens slut.

 

image

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.