Tävlingshelgen

Under helgen spelades den stora tävlingen Safirs Internationella!

En väldigt tuff tävling med många internationella gäster som kommer till Örebro för att spela. För vår del var Malte och Jimmy med i fredagens elitklass där Malte var ensam vidare ur gruppen. Därefter slog han en belgare innan en Japan blev för svår efter 1-3 i set.

På lördagen började Jimmy att besegra en duktig tysk med 11-9 i femte innan en seedad amerikan blev för svår. Malte föll tyvärr i sin första match med 1-3 och därmed var våra äldre spelare klara för helgen.

Då var det dags för Matthias att föra Safirdebut och det mot en tysk som var huvudet högre än honom i klassen minikadetter. Efter ett passivt första set kom Matthias bättre in i matchen men föll med 1-3. I nästa match blev en duktig belgare för tuff och Matthias fick ladda om för B-slutspel på söndagen. Här började det bättre och en vitryss besegrades med 3-2. I nästa omgång var det en ryss som stod på andra sidan och efter fyra set stod det 2-2. Då blev ryssen som en vägg och Matthias fick se sig besegrad.

Om det blev tuffa matcher, tunga förluster och förhoppningsvis gott om information att ta med sig till träningen i Örebro så gick det desto bättre i Kungsbacka !

Där var Sofia och spelade F13 och F14 och gjorde rent hus i båda klasserna och fick ställa sig högst upp på pallen två gånger om. 8 segrar och 0 förluster är en bra dag i pingishallen!

En som inte ville vara sämre var Oliver Guldstrand som åkte till Kågeröd och deltog i P11. Efter ett lyckat poolspel var det ingen pardon i slutspelet av Oliver som vann både kvart, semi och final med 3-0 i set!

Ett jättegrattis säger vi till både Oliver och Sofia!

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.