CORONAINFORMATION

Den 27 oktober fattade Folkhälsomyndigheten beslut om skärpta allmänna råd för Skåne. Beslutet gäller till och med den 17 november 2020, men kan komma att förlängas.

Här kan man läsa samtliga råd: https://www.1177.se/…/27-oktober-skarpta-rad-for-att…/

Vi i BTK Rekord berörs främst av: ”Du som är över 15 år avråds från all sorts idrottsverksamhet. Undantag görs endast för yrkesidrottare och elever på idrottsgymnasier. Alla oavsett ålder, avråds från att arrangera eller delta i idrottstävlingar och cuper där många möts och där resor är nödvändiga. Undantag görs för yrkesidrottare. ”Det betyder alltså att alla födda 2004 och tidigare är FÖRBJUDNA att deltaga på träningar.Undantag görs för våra professionella A-lagsspelare samt Filbornaelever efter undantagen i skrivelsen ”Undantag görs endast för yrkesidrottare och elever på idrottsgymnasier.” i råden. .Samtliga grupper behåller sina ordinarie träningstider och har man frågor kontakta kansliet, btk.rekord@telia.com eller någon av våra tränare.

Vi hoppas alla förstår och vill vara med genom att ta ansvar och hjälpa till i samhället för att minska smittspridningen!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.