Förlust mot Söderhamn

Tyvärr räckte inte herrarna till mot Söderhamn denna gången utan bortalaget kunde vinna med 3-1 i matcher.

Matchen inleddes med att Hampus Nordberg tämligen enkelt kunde besegra Simon som aldrig riktigt gav sig chansen att komma in i matchen. ( 5-11,  8-11, 5-11)

Näst på tur stod matchen mellan två av seriens (och Sveriges) bästa spelare, Fabbe och Jon Persson. Jon som under året visat sig nästan omänsklig visade sig också från sin bästa sida under kvällen och från 4-0 till Fabian var det han som bestämde. Utan att det blev riktigt spännande vann Jon med 3-0 och gav SUIF ledningen med 2-0. (8-11, 5-11, 6-11)

Tredjesingeln spelades mellan Arvid och Viktor Brodd och skulle bli kvällens jämnaste match. Det började dock likadant som tidigare matcher då Brodd tog första setet och en 5-1 ledning i andra. Arvid kom tillbaka och tog setet och fortsatte fram till egen 5-1 ledning i nästa set då Brodd stod för vändningen fram till 2-1 ledning i set. I de två sista seten var Arvid den bättre i hagen och blandade taktik med fysik och vann matchen med 3-2 i set. ( 7-11, 11-9, 10-12, 11-7, 11-8)

Matchen mellan lagens ettor gick mellan Simon och Jon och Simon började matchen på samma sätt som den förra matchen. Första setet flög iväg men till andra började spelet komma på plats och det innebar ledning med 10-8. Jon lyckades därifrån att höja sitt spel en aning vilket fällde avgörandet fram till 3-0 i set men en förbättring för Simon från första matchen. (5-11, 11-13, 8-11)

Lagmatchen slutade alltså med förlust och vi glömmer den snabbt för att kunna fokusera på SM som börjar redan imorgon för U-20 och på fredagsmorgonen för oss seniorer!

(Det är även pga. SM ett kortare inlägg blev nödvändigt, vi kommer tillbaka till nästa match. Både spelmässigt och rapportmässigt!)

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.