Ny spelare klar för Rekord!

IMG_0165

Den tjeckiske landslagsmannen Michal Obeslo var under helgen på besök i Helsingborg för att att träffa spelare och tränare i klubben. Besöket var tydligen positivt för innan hemresan på söndagsmorgonen lämnades ett påskrivet kontrakt!

Obeslo kommer närmast från Pragklubben El Nino där han de senaste säsongerna spelat i både tjeckiska ligan samt i ETTU-Cup. Efter några år med spel och träning på det tjeckiska landslagscentrat är Michal nu redo och nyfiken på en ny utmaning och ser fram emot att ansluta sig till laget och klubben senare i sommar.

Michal som är 25 år gammal är rankad på 173:e plats i världen och ingår fortfarande i den tjeckiska landslagstruppen. Som jämförelse kan vi säga att Fabian som tidigare var den högst rankade Rekordspelaren ligger på 186:e så det är en spelare som håller ungefär samma klass vilket gör att vi även detta året siktar på framgångar. Hans spelstil går ju givetvis inte att jämföra med Fabians men med en bra serve och ett säkert spel i övrigt kommer underhållningen att fortsätta vara hög under lagmatcherna!

Så nu är de fyra spelarna inför nästa säsong klara: Michal Obeslo, Andreas Törnkvist, Simon Arvidsson och Arvid Sunesson.

IMG_0168

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.