Ungdoms-SM 2014

Under fredagen drog årets ungdoms-SM igång med klasser för 12 och 15 åringar. Vi hade 2 deltagare med, Timmie Wallin i P 15 och Amanda Gavelin gjorde sin första SM start när hon spelade i F 12.

Timmie började först och som 16 gruppseedad (efter de 16 direktkvalificerade till slutspelet) fick han ta en tuff grupp med den som bara var placeringen efter honom i deltagarlistan. Men i första matchen gick det enkelt och det blev en 3-0 seger innan han skulle möta Anton Bölenius från Spårvägen. Timmie fortsatte spela briljant och vann rättvist med 3-1 i set och kunde även vinna sista gruppmatchen med 3-1 och gick vidare som 1a i gruppen.

Senare på kvällen spelade han första omgången i dubbel tillsammans med Kristianstads Konrad Åmark. Det gick utan problem och idag fortsätter Timmie i båda klasserna.

För Amanda som började efter lunch blev det tuffare. I första matchen mötte hon en duktig tjej från Ängby som vann med 3-0 trots många jämna set. Tyvärr blev det Amandas tema för denna tävlingen. I nästa match stod det 9-9 i de första 2 seten men det blev även i denna match 0-3. I sista matchen var det ännu jämnare och 2 av seten i den matchen avgjordes efter 10-10 men Amanda får vänta ett år innan första set och matchvinsten kommer i SM sammanhang! Men många erfarenheter rikare mot nytt motstånd. I dubbeln med Lunds Madicken Holmqvist gick det också trögt och idag fortsätter Amanda med B-slutspelet där vi hoppas på en omladdning!

Inne på http://resultat.ondata.se/000122/ kan man föja turneringens alla klasser!

Idrottsrabatten

Då var det dags igen för en ny omgång Idrottsrabatten, detta enastående häfte fyllt med rabatter som många inte sett potentialen i. Förutom att klubben gör en bra förtjänst, så tjänar även innehavaren av häftet igen pengarna och går dessutom plus utan att behöva anstränga sig särskilt mycket. Kontakta kansliet på 042-148718 eller via mail: btk.rekord@telia.com för att få tillgång till dessa rabatter!

Kostnad: 100 kr
Rabatterna: Idrottsrabatten Helsingborg

 

idrottsrbatten2014