Avslutning på J-SM

Pga. A-lagets kvartsfinal har det dröjt med rapporteringen av SMs sista dag. Alice och Malte spelade kvartsfinaler på morgonen och senare skulle Alice spela final i dubbel med Tilda. Men om vi börjar med kvartsfinalerna så mötte Malte Söderhamns Anders Eriksson. Matchen blev stenhård och Malte tog ledningen med 3-2 i set men efter förlust i det sjätte setet med 9-11 orkade han inte komma tillbaka och förlorade skiljesetet med 11-5.

Alice mötte i sin match Helena Zetterström som hon haft tuffa matcher mot många gånger under karriären. Det fina spelet från lördagen höll i sig till en börjar och första setet vanns enkelt med 11-5 men efter att ha förlorat 3 av de kommande 4 seten med 9-11 gick matchen ur händerna och det blev en trist kvartsfinalförlust även för Alice.

Dubbelfinalen var den inte heller någon höjdare denna gråa Rekorddag. Förlust för Alice/Tilda med 1-3 mot de unga löftena Stina Källberg och Ellen Holmsten och förmodligen en silvermedalj som främst känns som ett tappat guld.

Men ändå ett stort grattis till Alice för sitt silver och Malte för sitt brons i de båda dubbelklasserna!