A-lagets vinst mot Falkenberg innebär match igen!

Efter att på bortaplan förlorat med 2-3 mot Falkenberg efter att ha inlett med 0-2 var laget tillbaka taggade till tusen inför första bollen. Törna hade varit på resa till Frankrike medan Simon, Arvid och Fabian rest till Norrehedshallen under helgen.

Uppställningarna skiftade lite från första mötet då vi valde att byta plats på Andreas och Simon samtidigt som Falkenberg bytte ut Franzen som trea och satte in Marcello Aguirre. Det innebar att Simon i första matchen skulle ut mot Hermeet Desai. Och Simon tillsammans med resten av laget gick ut med kraft och intensitet som gav första setet. Desai kom tillbaka och plockade två set innan Simon sakta men säkert kunde äta sig in i matchen i fjärde setet och till sist var det som att sno godis från ett småbarn och vi tog ledningen med 1-0 i matchen!

Fabbe skulle sedan försöka rå på Robert Eriksson som han fått rejält med pisk av i första mötet då Robban slog hårdare än Mike Tyson vilket gjorde att nabbarna flög för all världens väg. Inför mötet hade Arvid agerat skuggservare och det gav resultat då returerna i kombination med ett helt annat spel gav Fabbe en stabil 3-0 seger.

En motsatt start mot senast då Törna gick in mot Marcello och efter ett tag drog han till och med in backhand efter backhand och vänsterhänte Marcello kunde bara se på och gå och plocka upp bollarna vid barriären. Men både i fjärde och femte set hände något plötsligt och Marcello stod plötsligt och mindre lustigt som segrare och det blev nerv i matchen igen.

In klev då Simon mot forne lagkamraten Robban. Och nog märktes det att det var en match som inte bara var en viktig delmatch i lagmatchen. En aggressiv time-out gav Simon första set men där Robban kom tillbaka direkt och styrde hem det andra. Men Simons koncentration och noggrannhet höll i sig och efter gamla träningstider gick han heller inte på något av Robbans gamla vanliga gnällande. Stabilt men jämn var det (som så ofta för Simon) fällde avgörandet och en fantastiskt härlig singelseger och en minst lika skönt lagseger!

I och med lagsegern blir det en direkt avgörande tredje match hemma ikväll vid samma tid: 18.30.

Det var mycket folk på plats under måndagen och om alla tar med en extra vän så blir det dubbelt så trevligt både för er och för oss i laget. Så kom igen nu alla och kom och stötta oss ,för vi är minst lika taggade den här gången!