Säsongsavslutning och inbjudan till KM-2015

Då är datum spikat (31/5) för årets viktigaste händelse i föreningen, nämligen KM-2015! Denna otroligt ärofyllda och prestigeladdade tävling där även syskon och föräldrar har en liten chans att få briljera vid bordet, då i klassen familjedubbel. OTM (otränade mammor) och OTP (otränade pappor) är andra ”sevärda” klasser där man ofta hör hysteriska skratt inifrån hagen. Övertala nu någon inom familjen och anmäl er till en trevlig och oförglömlig upplevelse, nedan i bifogat informationsblad hittar ni alla klasser och information om KM-2015!

Under sista ordinarie träningsvecka (v 22) blir det även avslutningar i respektive grupp med bland annat ”godisrundpingis” och fika.
Grupperna gör sedan ett sommaruppehåll och träningen startar igen fullt ut vecka 34.
Besked om höstens träningstider kommer att läggas ut på hemsidan (juni) och via mail och post i samband med kallelse till årsmötet i början av augusti.

KLUBBMÄSTERSKAP OCH VÅRAVSLUTNING 2015

Välkomna!

Pensionärernas dubbeltävling!

Pensionärerna har haft sin sista tävling för säsongen. Detta i form av en lottad dubbeltävling. Hela 12 par kom till start och efter inledande poolspel blev det så slutspel.
Till slutspelet kvalificerade sig Bengt Svensson och Roland Nilsson som trea i sin pool, men väl i slutspelet gick det inte att stoppa dom. I finalen besegrade de Björn Millvik i par med Sven Levin. I semifinalen slog de en av tävlingens stora överraskningar, Georg Holmqvist och Bernt Olsson! Millvik och Levin besegrade Lars Aldgård och Arne Bengtsson i den andra semifinalen .
Träningen fortsätter nu som vanligt och utan sommaruppehåll så vi att vi kommer väl rustade till höstens matcher där vi kommer att möta lag som vill ha revansch.

/ Sven Levin