Hyléns stipendium 2015

På årsmötet i tisdags delades Hyléns stipendium traditionsenligt ut till årets spelare och ledare. Förutom äran så får man även en liten peng och ett diplom!

Årets spelare blev Andreas Törnkvist och ledare föll valet på Linus Mernsten, ett stort och välförtjänt grattis till båda!Nedan kan ni läsa motiveringarna:

Han var Pingisliganlagets klart bäste spelare under säsongen. Laget tog sig till SM-semifinal och han nådde kvoten 20-8 i grundserien och 5-3 i SM-slutspelet. Svensk mästare blev han i herrdubbel tillsammans med Simon Arvidsson. Han är på alla sätt en oerhört fin förebild för våra ungdomar. Han ställer alltid upp när klubben kallar på hjälp och han är alltid trevlig och vänlig. Spelstipendiet går till Andreas Törnkvist.

AndreasT-Hylens2015

Andreas

Han är mannen som är en absolut förutsättning för vår elitsatsning med tanke på vår skrala ekonomi. Spelarna hade tjänat betydligt bättre i andra klubbar, men de vill spela för oss mycket tack vare att de anser han är en av landets bästa tränare. Sedan får flera av våra spelare kontrakt med utländska klubbar, Rekord är prioritet ett men det går att kombinera med spel i andra- och tredjeligor i utlandet, som gör att de ekonomiskt kan hålla näsan över vattenytan och detta tack vare hans enorma kontaktnät. Han brinner för pingis och är en man med många idéer. Ledarstipendiet går till Linus Mernsten.

Linus13-14
Linus

Simon, Jesper och Yao i Kina

Jesper hade ju varit i Kina några veckor i Hangzhou, men efter ett par veckor hemma i Sverige blandat med fysläger i Danmark åkte han iväg tillsammans med mig (Simon) och även Yao som var med som coach, Claus Schou Nielsen och Tobias Rasmussen från Danmark. Yao tog med oss till staden Xi’an som är en liten by på ca 6 miljoner invånare. Xi’an är inte hans hemstad men han hade fått goda rekommendationer om klubben och de visade sig stämma. Xi’an är en ”klassisk” stad som varit huvudstad i Kina i en väldans massa år. Det man bör ha sett framförallt är det storslagna terrakottamuseet och det avklarade vi redan på andra dagen!

20150802_130402     20150802_131656

Något som brukar vara svårt med kinaresor är tidsomställningen men denna resa lyckades både jag och Jesper anpassa oss bra så det gjorde att vi kom igång med träningen och kunde träna med bra kvalité snabbt. Jag hade stora problem med ryggen inför resan och efter några dagar fick jag lite problem igen, men efter några dagars vila kunde jag genomföra hela resan bra och träna i princip alla pass så det var en stor lättnad. Jesper var stålmannen själv och genomförde alla pass utan problem!

20150808_104332

Tränaren i klubben var tidigare landslagstränare i Turkiet, kunde lite engelska och var positiv till att vi var där och tränade i klubben, som inte alls är självklart i Kina så detta var mycket bra för oss. Många spelare var trötta och när de spelade med varandra såg det oftast oinspirerat ut, men när de spelade med oss så var de allt som oftast betydligt mer sugna på att köra. Det skulle visa sig att vi var bland de bästa i gruppen och vi tränade de flesta passen med de giftigaste kineserna. På lördag förmiddag är det nästan överallt matchpass i Kina och så även i Xi’an. Första lördagen lyckades jag vinna mot de två bästa kineserna i gruppen så det var positivt för mig att kunna sätta sig i respekt både bland spelare och tränare! Lika bra gick det inte för Jesper just detta pass men han avslutade riktigt starkt och vann mot flera av de bästa spelarna och var obesegrad de sista tio matcherna! Här kommer ett klipp från två heta kortmatcher:

Vår käre Yao höll sig något mer i bakgrunden under träningarna än han gör i Helsingborg, men han var med på vissa pass och körde låda, och gav även en del tips under träningarna. Han var även mycket bra att ha som tolk och han tog med oss på några grejer som vi kanske inte gjort annars, såsom terrakottamuseet och flera fina middagar. I Kina är det ju markanta skillnader mellan matkulturen i Sverige och det finns en större öppenhet till att äta olika djur. Det fick vi helt klart erfara på en middag på ett av de finaste hotellen i Xi’an när det kom in ett litet torn på en tallrik där det kröp ca fem cm stora levande skorpioner på! Detta skulle tydligen vara ”bra för kroppen” och jag blev övertalad att äta en av dessa skorpioner. Inte mycket till smak men kul att ha testat! Förutom dessa middagar passade vi på att äta flera gånger på Pizza Hut för att även få lite västerländsk mat.

20150808_180228                20150809_192431

Maten vi fick i övrigt höll väl inte jättehög klass, och vi hade kanske hoppats på något bättre klass på träningsgruppen, men i övrigt är vi mycket nöjda med resan. Hotellet var helt okej, vi hade oftast roligt tillsammans med danskarna och framförallt så kände vi att vi utvecklades pingismässigt genom att träna med spelare vi inte spelat mot innan och att det var bra kvantitet och kvalité på träningen. Så för att sammanfatta denna resa i ett ord vill vi säga i sann Angel Wang anda – Tjolle!

20150814_171205

Sofia Malmsten med i Lokaltidningen

Lokaltidningen Mikael Öhrn träffade Sofia Malmsten och idag kom tidningen ut! Här kan man läsa artikeln på internet där det fokuseras på skadeperioden och givetvis den kommande säsongen!

Spelarintervjuer inför Pingisligan!

Säsongen är igång med tävlingar de kommande helgerna. Serien dröjer dock ännu några veckor och nu ska vi här på hemsidan ta tempen på spelarna och så får vi se om det lyckas komma fram någon ny info inifrån A-laget!

Andreas Törnkvist har nu gått att få tag i och här kommer det som gick att dra ut honom under en pratstund!

Dinaxel har ju varit hela pingissveriges stora diskussionsämne i flera år nu. Nu genomförde du ju en operation efter säsongen, hur har det känts efter det?

-Axeln är fortfarande inte 100% bra men den är bättre i vissa vinklar och rörelser än förr vilket får ses som en förbättring.

-Jag vet ju att du ska spela i Franrkike också, hur känns det nu efter ett år med bara sverige och hur ser upplägget ut för att kombinera det?

-Som det ser ut nu kommer jag inte att spela så många matcher i Pro B, men det är såklart en extra krydda i vardagen med roliga och nyttiga matcher. Alla matcher med Rekord i Pingisligan kommer i första hand! Det negativa med spel i 2 ligor är resandet och missandet av träning men det ser jag inte som ett så stort problem då det inte handlar om så många matcher.

-Och hur går det i första matchen om du möter Simon?

-Jag litar på min fisk och snabba fötter! Matcher mot lagkamrater/träningskompisar är alltid speciella och handlar nästan enbart om dagsform. Jag har ställt in mig på att springa långt, väldigt långt då Sille har en förmåga att spela mig hörn-hörn en hel del, det får bli nya skor till den matchen!

-Du ska gå in på din tredje säsong, hur känner du att klubben har utvecklats/förändrats?

-Klubben har vart familjär redan från första dagen för mig men ju längre jag vart här ju mer känner jag verkligen hur nära medlemmarna i klubben är varandra och vilka starka band det finns. Rekord gör mycket saker tillsammans! De tre musketörerna (Bengtsson, Anders och CurreKobra) är kanon och har nära till skratt vilket jag gillar! Jag känner att klubben även har utvecklats resultatmässigt. Vi var ett gäng som kom samtidigt till klubben för 2 år sedan och första tiden är det naturligt att det går lite knackigt men nu börjar många goa vinster trilla in.

-Och kanske ännu viktigare, hur känner du att du har utvecklats/förändrats (både personligt och spelarmässigt)?

Jag är samma idiot som tidigare men med något bättre backhand och humör!

-Pingisligan drar ner antalet lag från 8-10, tycker du att det var ett bra beslut och hur påverkar det lagets förutsättningar för säsongen?
Hela serien blir bättre och varje match kommer bli stenhård. Jag tycker det är roligare och gillar att spela när det hettar till vilket det kanske gör än oftare nu. Det påverkar inte laget så mycket då vi oavsett 8 eller 10 lag tränar för att vinna varje match.

gummitornastor

Törna har hållit igång ordentligt med gummiband efter operationen och ska göra sin bästa säsong någonsin!

 

Nu är det Simons tur att presenteras!

– Som alla dina klubbkompisar så har du också haft lite problem med skador under sommaren. Hur ser det ut med det nu?

– Det går lite upp och ner. Jag har haft problem med att jag blivit stel i nedre delen av ryggen och det vill inte riktigt ge med sig. Nu har jag i alla fall fått en veckas hårdkörning i Kina så det känns bra. 

– Du har ju hållet dig borta från skador mycket, hur tror du att det påverkar säsongen för dig?

– Spelet känns bättre än det gjort på mycket länge så jag tror att om jag bara får styr på ryggen så har jag ingen större stress inför säsongen. 

– Efter 2-3 mycket bra säsonger var förra året efter den fantastiska starten med 2a platsen i Belgien i övrigt en lätt missräkning totalt sett kanske? Vad tycker du själv om det hela?

Ja, jag hade hoppats på lite bättre resultat efter den fantastiska tävlingen i Belgien. Spelet kändes dock lite bättre återigen på våren och det blev en okej säsong till slut. 

– Du har ju spelat i många olika lagformationer i rekordtiden, vad tror du om nästa år?

– Jag är mycket förhoppningsfull! Jag tror att vi har chansen att gå riktigt långt den här säsongen samtidigt som det är en tuffare liga än på länge så varje match kommer nog bli tuff. 

– Alla i laget lägger ju upp träningen lite fritt på de tränarfria passen. Hur skulle du betygsätta Jeppes kvalitet/inställning jämfört med arvid och törnas fredagslåda?

– Jag kan tycka att när Jesper väl kommer igång med träningen så är det aningen bättre än Arvid och Törnas fredagskaffepass.

– Precis som de tidigare i laget så tvingas du tippa hur laget går i år?

– Vi går för Guld!

liten simon

 

Simon har varit i Kina och vässat serven ytterligare!

Näste man för rakning är Jesper Hedlund som återigen är redo för seriespel med Rekord!

Du kommer tillbaka efter några år i exil som legosoldat åt olika klubbar, hur har de åren känts och hur känns det att vara tillbaka ”på riktigt”?

Känns mycket bra. Även om Norrtull och Norco (Norcopensarna från Norrköping red. anmärkning) varit roliga klubbar att ”legoknekta” i blir sammanhållningen bättre när alla i laget tränar ihop. Sedan brinner vi alla för klubben och har alltid en bra ”bänk”.

Laget har varit lite skadehärjat under försäsongen och du har ju haft problem tidigare, hur känns det nu?

Tyvärr finns det fortfarande en del känningar kvar i laget. Jag är skadefri.

3:Du är just nu i Kina tillsammans med Simon och har innan det varit iväg själv en sväng, hur känner du att det har gett dig utveckling?

Blivit mycket teknisk grundträning och den kommer bli nyttig. Känts bättre för var dag och kommer vara redo direkt.

4: Många vet ju att du är ganska intresserad av att äta mycket och ofta, så hur har det fungerat för dig?

Är inte så kräsen med mat så det har funkat fint. Men trots det har jag och Simon inte kunnat hålla oss ifrån en del Pizza Hut-besök.

5: Som ”ny” i laget, hur tror du en klassisk bussresa och matchuppladdning ser ut, vem pratar, vem sover och vem läser t.ex?

Simon läser mycket och brukar prata i sömnen så jag får svara Värmlandskrigaren på alla tre frågor. Arvid tar hand om uppladdningssnacket medan Törna är i högform till bussresan hem efter matcherna. Är Linus med kan man se fram emot sågningar och sköna historier.

6: Vi tar några vanliga tråkiga frågor också, hur ser du på den kommande säsongen för egen del, och vilka individuella mål har du?

Vill att de andra ska behöva vara bra för att peta mig. Spelar inte för att se och lära utan vill göra bra matcher och resultat direkt.

7: Och sen måste vi ha en tippning av lagets säsong av SM-tipsetvinnaren från 2014?!

Oerhört svårtippad serie, finns inte ett lag som ser svagt ut. Tycker ändå vi har kapacitet att vara med uppe i toppen. Två semi i rad och nu har spelarna tagit ytterligare kliv. Tippar bronsplats i grundserien och silver i slutspelet.

liten jesper

Jesper har varit i Kina och vuxit till sig och vässat sin backhand och är nu redo för utmaningen med Pingisligan!

Här följer nu intervjun med Arvid som publicerades 12/8

Efter ganska många år i klubben nu känns det ändå som ny säsong nya möjligheter?

-Varje dag innebär väl nya möjligheter? Och varje säsong innebar jättestora möjligheter, både för mig, för laget och för klubben!

Du har inte haft en helt optimal uppladdning då en spricka i underarmen inneburit gips i nästan 5 veckor, hur tror du det påverkar säsongen?

-Det är karriärens värsta (första och förhoppningsvis sista) skada så jag har inte så mycket erfarenhet av det. Jag räknar med att kunna köra på ordentligt ett tag tills säsongen är igång ordentligt ändå och är inte allt för orolig.

Hur känns din situation i laget nu från föregående säsonger. Förra året blev det bara en A-lagsmatch samtidigt som B-laget gick upp en division och du var tränare något pass mer än tidigare?

-Det hela har alltid känts ganska naturligt. Eller så är jag bara bra på att anpassa mig efter situationen. Som spelare vill man ju alltid spela alla matcher men det är viktigast att vi ställer bästa lageti hagen och då får jag, precis som alla andra, förtjäna platsen. Inga konstigheter helt enkelt.

Hur känns det med laget i övrigt då?

Det känns lite oklart just nu. Inte så mycket träning tillsammans, lite skavanker hit och dit och lite byte bland spelare. Men känslan inför säsongen känns väldigt bra ändå! Att ha en kines är oavsett spelnivån någon sorts tryghet samtidigt som det ska bli väldigt roligt (snarare intressant) att återigen vara med i samma lag som Jesper!

Som avslutning får vi då också be om ett tips inför säsongen?

Eftersom Linus alltid tror att vi kommer kriga i botten så vet jag att vi kommer kriga i toppen!

liten Arvid

 

Arvid har klippt sig och åldrat och är nu redo för ännu en säsong!

Det här är en följetong så kolla in det här inlägget senare för att läsa om fler i laget så småningom!

 

 

Spelarintervjuer inför Pingisligan!

Säsongen är igång med tävlingar de kommande helgerna. Serien dröjer dock ännu några veckor och nu ska vi här på hemsidan ta tempen på spelarna och så får vi se om det lyckas komma fram någon ny info inifrån A-laget!

Andreas Törnkvist har nu gått att få tag i och här kommer det som gick att dra ut honom under en pratstund!

Dinaxel har ju varit hela pingissveriges stora diskussionsämne i flera år nu. Nu genomförde du ju en operation efter säsongen, hur har det känts efter det?

-Axeln är fortfarande inte 100% bra men den är bättre i vissa vinklar och rörelser än förr vilket får ses som en förbättring.

-Jag vet ju att du ska spela i Franrkike också, hur känns det nu efter ett år med bara sverige och hur ser upplägget ut för att kombinera det?

-Som det ser ut nu kommer jag inte att spela så många matcher i Pro B, men det är såklart en extra krydda i vardagen med roliga och nyttiga matcher. Alla matcher med Rekord i Pingisligan kommer i första hand! Det negativa med spel i 2 ligor är resandet och missandet av träning men det ser jag inte som ett så stort problem då det inte handlar om så många matcher.

-Och hur går det i första matchen om du möter Simon?

-Jag litar på min fisk och snabba fötter! Matcher mot lagkamrater/träningskompisar är alltid speciella och handlar nästan enbart om dagsform. Jag har ställt in mig på att springa långt, väldigt långt då Sille har en förmåga att spela mig hörn-hörn en hel del, det får bli nya skor till den matchen!

-Du ska gå in på din tredje säsong, hur känner du att klubben har utvecklats/förändrats?

-Klubben har vart familjär redan från första dagen för mig men ju längre jag vart här ju mer känner jag verkligen hur nära medlemmarna i klubben är varandra och vilka starka band det finns. Rekord gör mycket saker tillsammans! De tre musketörerna (Bengtsson, Anders och CurreKobra) är kanon och har nära till skratt vilket jag gillar! Jag känner att klubben även har utvecklats resultatmässigt. Vi var ett gäng som kom samtidigt till klubben för 2 år sedan och första tiden är det naturligt att det går lite knackigt men nu börjar många goa vinster trilla in.

-Och kanske ännu viktigare, hur känner du att du har utvecklats/förändrats (både personligt och spelarmässigt)?

Jag är samma idiot som tidigare men med något bättre backhand och humör!

-Pingisligan drar ner antalet lag från 8-10, tycker du att det var ett bra beslut och hur påverkar det lagets förutsättningar för säsongen?
Hela serien blir bättre och varje match kommer bli stenhård. Jag tycker det är roligare och gillar att spela när det hettar till vilket det kanske gör än oftare nu. Det påverkar inte laget så mycket då vi oavsett 8 eller 10 lag tränar för att vinna varje match.

gummitornastor

Törna har hållit igång ordentligt med gummiband efter operationen och ska göra sin bästa säsong någonsin!

Nu är det Simons tur att presenteras!

– Som alla dina klubbkompisar så har du också haft lite problem med skador under sommaren. Hur ser det ut med det nu?

– Det går lite upp och ner. Jag har haft problem med att jag blivit stel i nedre delen av ryggen och det vill inte riktigt ge med sig. Nu har jag i alla fall fått en veckas hårdkörning i Kina så det känns bra. 

– Du har ju hållet dig borta från skador mycket, hur tror du att det påverkar säsongen för dig?

– Spelet känns bättre än det gjort på mycket länge så jag tror att om jag bara får styr på ryggen så har jag ingen större stress inför säsongen. 

– Efter 2-3 mycket bra säsonger var förra året efter den fantastiska starten med 2a platsen i Belgien i övrigt en lätt missräkning totalt sett kanske? Vad tycker du själv om det hela?

Ja, jag hade hoppats på lite bättre resultat efter den fantastiska tävlingen i Belgien. Spelet kändes dock lite bättre återigen på våren och det blev en okej säsong till slut. 

– Du har ju spelat i många olika lagformationer i rekordtiden, vad tror du om nästa år?

– Jag är mycket förhoppningsfull! Jag tror att vi har chansen att gå riktigt långt den här säsongen samtidigt som det är en tuffare liga än på länge så varje match kommer nog bli tuff. 

– Alla i laget lägger ju upp träningen lite fritt på de tränarfria passen. Hur skulle du betygsätta Jeppes kvalitet/inställning jämfört med arvid och törnas fredagslåda?

– Jag kan tycka att när Jesper väl kommer igång med träningen så är det aningen bättre än Arvid och Törnas fredagskaffepass.

– Precis som de tidigare i laget så tvingas du tippa hur laget går i år?

– Vi går för Guld!

liten simon

Simon har varit i Kina och vässat serven ytterligare!

Näste man för rakning är Jesper Hedlund som återigen är redo för seriespel med Rekord!

Du kommer tillbaka efter några år i exil som legosoldat åt olika klubbar, hur har de åren känts och hur känns det att vara tillbaka ”på riktigt”?

Känns mycket bra. Även om Norrtull och Norco (Norcopensarna från Norrköping red. anmärkning) varit roliga klubbar att ”legoknekta” i blir sammanhållningen bättre när alla i laget tränar ihop. Sedan brinner vi alla för klubben och har alltid en bra ”bänk”.

Laget har varit lite skadehärjat under försäsongen och du har ju haft problem tidigare, hur känns det nu?

Tyvärr finns det fortfarande en del känningar kvar i laget. Jag är skadefri.

3:Du är just nu i Kina tillsammans med Simon och har innan det varit iväg själv en sväng, hur känner du att det har gett dig utveckling?

Blivit mycket teknisk grundträning och den kommer bli nyttig. Känts bättre för var dag och kommer vara redo direkt.

4: Många vet ju att du är ganska intresserad av att äta mycket och ofta, så hur har det fungerat för dig?

Är inte så kräsen med mat så det har funkat fint. Men trots det har jag och Simon inte kunnat hålla oss ifrån en del Pizza Hut-besök.

5: Som ”ny” i laget, hur tror du en klassisk bussresa och matchuppladdning ser ut, vem pratar, vem sover och vem läser t.ex?

Simon läser mycket och brukar prata i sömnen så jag får svara Värmlandskrigaren på alla tre frågor. Arvid tar hand om uppladdningssnacket medan Törna är i högform till bussresan hem efter matcherna. Är Linus med kan man se fram emot sågningar och sköna historier.

6: Vi tar några vanliga tråkiga frågor också, hur ser du på den kommande säsongen för egen del, och vilka individuella mål har du?

Vill att de andra ska behöva vara bra för att peta mig. Spelar inte för att se och lära utan vill göra bra matcher och resultat direkt.

7: Och sen måste vi ha en tippning av lagets säsong av SM-tipsetvinnaren från 2014?!

Oerhört svårtippad serie, finns inte ett lag som ser svagt ut. Tycker ändå vi har kapacitet att vara med uppe i toppen. Två semi i rad och nu har spelarna tagit ytterligare kliv. Tippar bronsplats i grundserien och silver i slutspelet.

liten jesper

Jesper har varit i Kina och vuxit till sig och vässat sin backhand och är nu redo för utmaningen med Pingisligan!

Här följer nu intervjun med Arvid som publicerades 12/8

Efter ganska många år i klubben nu känns det ändå som ny säsong nya möjligheter?

-Varje dag innebär väl nya möjligheter? Och varje säsong innebar jättestora möjligheter, både för mig, för laget och för klubben!

Du har inte haft en helt optimal uppladdning då en spricka i underarmen inneburit gips i nästan 5 veckor, hur tror du det påverkar säsongen?

-Det är karriärens värsta (första och förhoppningsvis sista) skada så jag har inte så mycket erfarenhet av det. Jag räknar med att kunna köra på ordentligt ett tag tills säsongen är igång ordentligt ändå och är inte allt för orolig.

Hur känns din situation i laget nu från föregående säsonger. Förra året blev det bara en A-lagsmatch samtidigt som B-laget gick upp en division och du var tränare något pass mer än tidigare?

-Det hela har alltid känts ganska naturligt. Eller så är jag bara bra på att anpassa mig efter situationen. Som spelare vill man ju alltid spela alla matcher men det är viktigast att vi ställer bästa lageti hagen och då får jag, precis som alla andra, förtjäna platsen. Inga konstigheter helt enkelt.

Hur känns det med laget i övrigt då?

Det känns lite oklart just nu. Inte så mycket träning tillsammans, lite skavanker hit och dit och lite byte bland spelare. Men känslan inför säsongen känns väldigt bra ändå! Att ha en kines är oavsett spelnivån någon sorts tryghet samtidigt som det ska bli väldigt roligt (snarare intressant) att återigen vara med i samma lag som Jesper!

Som avslutning får vi då också be om ett tips inför säsongen?

Eftersom Linus alltid tror att vi kommer kriga i botten så vet jag att vi kommer kriga i toppen!

liten Arvid

Arvid har klippt sig och åldrat och är nu redo för ännu en säsong!

Det här är en följetong så kolla in det här inlägget senare för att läsa om fler i laget så småningom!

Företags-SM avgjort!

I lördags korade vid Skånes bästa företag i bordtennis. Från förmiddag fram till tidig eftermiddag kämpade och slet samtliga deltagare på ett imponerande vis. Med minst lika mycket skratt och leende som kämparanda fördrevs tiden snabbt genom att spela, prata och heja på både medspelare som motspelare! Det var många härliga matcher och en suverän blandning på personer och spelnivåer!

IMG_0771    IMG_0779 IMG_0780

Själva tävlingen avgjordes i Davis-cupspel där man går först till 3 vunna matcher. Och det var många jämna lagmatcher där det ofta blev kamp tills sista svettdroppen hade lämnat pannan! Ska man vara ärlig så var det väl dock inte så att det var den mest atletiska samling pingisspelare som samlats på IH just denna dag. Men de levde med bravur upp till de högt ställda förväntningarna som det innebär att vara pingisspelare, både i och utanför hagen!

IMG_4144IMG_0775

Efter några sena avhopp av företag så kom det till sist 5 stycken till start där tävlingsledaren tvingades ändra spelupplägg så man spelade alla mot alla. Det innebar att alla lagen fick spela 4 matcher men också vila en omgång där man kunde hämta krafter! Tävling gick som smort och efter 3 omgångar så bjöds det på uppvisningsspel i en match mellan Andreas Törnkvist och Simon Arvidsson där ”Törna” visade klassen och vann med 2-0!

Detta var mycket uppskattat av både funktionärer och deltagare, de senare kanske uppskattade själva vilan mest men om det stämmer låter vi vara osagt! Till sist skulle då en vinnare utses även om alla på plats kändes och uppträdde som vinnare!

IMG_0777IMG_0772

Everfresh var det som till sist hade varit jämnast under dagen och fick ta med den stora bucklan hem! Ica Kvantum Landskrona sluta på andra plats strax före Statoil Bergarondellen som faktiskt vann mot slutsegrarna i dagens sista match. På fjärde plats kom Kaffekompaniet och extremt värdiga och tappert kämpade femmor blev Eskils Tobak!

IMG_4146

Från föreningens sida är vi oerhört nöjda, imponerade och stolta över alla företagens uppoffring och inte minst bordtennisspel! Vi återkommer med fler tävlingar och hoppas då att fler passar på att spendera en dag som gjort för Teambuilding och motion!

IMG_4148IMG_4151IMG_4155

För den som vill se videor och eventuellt någon extra bild så hänvisar vi till Rekords Facebooksida

Ödåkra 2015/2016

Onsdagen den 2 september drar Curt ”Curre” Carlsson igång träningen ute i Ödåkra Sporthall igen. Onsdagar kl. 15.00-17.00 hälsar vi ”gamla” och nya deltagare varmt välkomna! Se nedan i bifogat informationsblad:

Ödåkra_2015-2016

Ordinarie träningstider drar igång

Nu när skolan drar igång på måndag så drar också de ordinarie träningstiderna igång också! Viktigt för både spelare och tränare att komma ihåg och kolla upp när man ska vara på plats. Tiderna finns att se här på hemsidan och är man osäker kan man alltid kontakta Bengt och ställa frågan!

Vi ses i hallen för en ny framgångsrik säsong tillsammans!

Europeade över

Tack alla som hjälpt klubben under Europeade! Som sagt så har vi tillsammans spenderat ca. 300 timmar sammanräknat under 5 dygn och klarat av allt med bravur! Även de organisationsansvariga på kommunen var imponerade över vår insats! Men allt var inte pest och pina! Under veckan har vi fått underhållning av deltagarna som bodde på skolan och kikar man in på klubbens facebooksida kan man njuta av ett gäng härliga tanter som dansade loss på skolans innergård

Nu går vi in i mer pingisbetonat arbete och under veckan ska vi presentera spelarna i A-laget den kommande säsongen. Dessutom åker den yngre gruppen till Varberg på ett 2-dagarsläger! Sist men inte minst så kommer det en text från de två stortävingnar vi har haft representanter vid, Ungdoms-EM och Student-OS

Årsmöte 2015

Härmed kallas samtliga medlemmar till årsmöte den 25/8 klockan 18.30 på Idrottens Hus i ”konferensrum 1, Bruna rummet”. Se bifogad kallesle för dagordning samt övrig information.

Varmt välkomna önskar BTK Rekord!

ÅRSMÖTE kallelse 2015

Årsmöte 2015 info