Hemmamatch mot Spåret/Ängby

Nu är det dags för hemmamatch igen! Nu är det dags att ta sig an Spåret/Ängby som är en sammanslagning av de båda storklubbarna från Stockholm.

Hemmalaget har inte haft en helt perfekt säsong för att utrycka det milt. Efter en inledande poäng mot Halmstad har det inte blivit några fler och det är nu dags att ta ifatt lite poäng innan serien börjar om nästa omgång.

Spåret/Ängby är laget som är närmst Rekord på 3 poäng och alla förstår då betydelsen av denna matchen. Deras lag består av den unge svenske landslagsspelaren Elias Ranefur som tillsammans Daniel Schaffer spelar de flesta matcherna. Kryddat med det har de Brian Afanador, en sydamerikansk spelare som varit i Sverige flera år. Alternativt har de den egyptiske Lashin som är en mycket duktig och rutinerad spelare och som spelat för Spårvägen tidigare. Annars är uppmärksammades han mest ur svensk synvinkel då han slog ut Pär Gerell under OS i London.

Det garanteras en spännande match med extremt mycket på spel. Det innebär att allt möjligt stöd uppskattas från både spelare och ledare men det är också roligare på läktaren om det blir fler! Så ta med dig ett gäng vänner och kom till IH innan 18.30 för då drar matchen igång!

Vi ses där!