Årets sista hemmamatch 1/12

Imorgon torsdag så spelar A-laget årets sista hemmamatch på IH. Warta kommer på besök och det kommer som vanligt bli en stenhård kamp om varje poäng!

Vi hoppas att vi kan fortsätta segersviten som laget är inne i även om Warta blir en hård nöt att knäcka då de ligger endast 2 poäng bakom. Warta har som vanligt Hampus Söderlund och Magnus Månsson i truppen och har i år spetsat till det med den gamla franska storspelaren Damien Eloi samt taiwanesen som bor och tränar med oss i Helsingborg, Wang Wei Peng!

Våra grabbar är lika bra som någonsin och både Simon och Mehdi var nere i Frankrike och vann matcher under måndagen! Michal och Arvid har varit hemma och tränat under ledning av både Yao och Linus de senaste dagarna och enligt uppgifter så slår de hårdare än någonsin!

Vi får se hur det ger utslag under matchen och är man inte på plats 18.30 så är det någonting man garanterat kommer att ångra!

 

 

Filbornaskolan 2016

BTK Rekord har ett långt och framgångsrikt samarbete med gymnasieskolan Filbornaskolan där man får möjlighet att kombinera skola och bordtennis på allra bästa sätt. Är ni intresserade så läs igenom broschyren som ligger under menyn ”Klubben”. Har ni frågor eller vill veta mer är det bara att kontakta oss via mail: btk.rekord@telia.com

 

Inbjudan Lilla Rekord-Cupen 2016

Under rubriken arrangemang ligger nu inbjudan till Lilla Rekord-Cupen 2016 ute. Observera nytt upplägg där vi vänder oss till lite nya spelare/breddspelare, dvs en ”nybörjartävling”. Välkomna med er anmälan!

En vanlig onsdag!


img_0393 img_0396 img_0397 img_0398 img_0404 img_0406 img_0416 img_0422 img_0424Det har varit lite ont om bilder här på hemsidan så nu kommer det lite bilder från en onsdag på IH.

Följer man oss på Facebook får man lite mer frekvent se bilder från olika delar i klubben.

4-1 seger mot Österlen

Det blev en härlig torsdagskväll på IH när Österlens BTK kom på besök.

4-1 skrevs slutsiffrorna till och det var Michal som fick agera matchvinnare ikväll. Mehdi och Simon vann båda två mot Österlens fransman Bobillier och bidrog alltså båda två till att det blev 2 poäng till hemmalaget.

Framöver väntar det lite internationellt spel för spelarna innan nästa Pingisligamatch mot Halmstad hägrar!