Seriehelg

I helgen spelades flera omgångar i våra olika lags divisioner. Division 3 laget åkte till Laholm, tjejerna i division 2 till kågeröd och division 1 laget spelade sin match hemma på IH!

Herrarna/Grabbarna i division 3 åkte som sagt till Laholm med förhoppningar om 2 poäng då man mötte ett av de bättre lagen och ett av de sämre under dagen.

Bra då att man lyckades vinna den första matchen med 8-5 där Thomas Bengtsson agerade ankare med sina 3 singelvinster! I den andra matchen föll man sedan hårt mot ett alldeles för bra Kågeröd som vann med 8-0.

Samma dag spelade division 1 laget hemma mot Kvarnby från Malmö. En på förhand jämn match precis som de flesta andra. Vid ställning 2-2 då Arvid och Pontus vunnit varsin samtidigt som Timmie och Filip förlorat varsin var det två viktiga matcher som spelades då Pontus och Arvid ställdes mot det andra lagets två bästa spelare. Tyvärr blev det 2 förluster där och trots hårt kämpande lyckades man aldrig ta ikapp underläget där både Filip och Timmie förlorade ett par jämna matcher i slutet. Slutresultatet blev 5-8 och efter en WO match på eftermiddagen ligger laget ganska rättvist mitt i tabellen.

Sist ut under helgen var damerna i division 2. Laget hade på de 3 tidigare matcherna bara lyckats skrapa ihop 1 poäng och låg i och med det sist i tabellen. Men dagen blev bra och efter en strålande laginsats slutade den med två vinster, 6-2 mot Kågeröd och 6-3 mot Tomelilla. Dorentina var stabil trots en tung förkylning och Cecilia visade återigen goda nerver i avgörande femsetare. För Amanda lossnade det äntligen och hon fick avgöra mot Kågeröd. Båda dubblarna i denna omgång avgjordes i femsetare där tjejerna återigen visade kyla och styrka i avgörande läge. På fem dubbelmatcher har de nu fyra vinster. Kvot i dag; Dorentina 4-1, Amanda 4-2, Cecilia 2-2.

 

Träning Höstlov 2016

Under höstlovet (v.44) kör vi på som vanligt i B-hallen på Idrottens Hus. Enda undantaget är på torsdag 3/11 då A-laget tar emot Österlens BTK kl. 18.30, men att ”se och lära” av de bästa är också en väldigt ”nyttig träning” så vi hoppas alla kommer och hejar fram A-laget då!

Idrottens Bingo 2016

För de som älskar Bingospel via nätet kan stötta BTK Rekord genom att ange en föreningskod. Hur man går tillväga samt information och erbjudande finns att ta del av i bifogat dokument nedan:

Idrottensbingo-btk-rekord

idrottens-bingo_logo

Veteran-EM möte

Ikväll hölls det första funktionärsmötet inför kommande sommars stora arrangemang för klubben, veteran-EM.

Anders Karlsson informerade om hur många funktionärer som faktiskt kommer behövas och vilka olika poster som behöver bemannas.

Vi fortsätter jakten på alla möjliga funktionär som kan tänka sig hjälpa till oavsett tid och mängd, all hjälp tas tacksamt emot!

IMG_0351

Vadå trött?

Efter en ruskigt tuff omgång i seriespelet är vila och återhämtning synnerligen viktigt för kroppen. Några som tog detta på djupaste allvar är…

Div3-2016-1

Bingolotto 25 år!

Från Leif ”Loket” Olsson till Ingvar Oldsberg i den här säsongens största festkväll i samband med Bingolottos 25 års-jubileum och firande.
Lördag 15 oktober i TV4 med start kl 20.00 blir det en helkväll med fantastiska priser!
Bingolotter köper du givetvis av oss i Rekord. Beställ via btk.rekord@telia.com eller prata med Bengt!

Simon förbi Bengt!

I helgen som gick passerades en milstolpe, för nu är Simon Arvidsson bättre än Bengt Levin! I alla fall när det gäller Rekordspelen (vad gäller pondus är det en bra bit kvar). Innan årets Rekordspelen gick av stapeln hade de båda ”storlirarna” vardera en titel, Bengt 1972 och Simon 2011. I och med vinsten i årets tävling är alltså Simon förbi den ”gamle”.
 Simon-Bengt-2016Simon och Bengt!

Tack Rekordspelen 2016!

Då är ännu en upplaga av Rekordspelen genomförd och ”arkiverad”. Styrelsen vill på detta sätt rikta ett stort tack till alla de funktionärer, frivilliga, ofrivilliga och familjemedlemmar som ställt upp och gjort tävlingen möjlig att genomföra. Från Paul i sekretariatet till alla Ni underbara föreningsmänniskor som biter ihop och kör lite till även när det kärvar. Cafeteria- och lunchpersonal, domare, sekretariat, bordschefer, hallbyggare, ”läktarstädare” och allt vad vi sysslar med, ett stort tack till er alla. Nästa tävling är lite lugnare, DM i november, och då behövs det hjälp igen, men det tar vi inte nu….

TACK!/Styrelsen BTK Rekord